Ons werk

Clean Nutrition genomineerd voor Website van het Jaar 2019

Clean Nutrition genomineerd voor Website van het Jaar 2019
10 sep 2019
Development Leestijd: 2 min.

De Website van het Jaar verkiezing is in volle gang. Het is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Dit jaar wordt het stemmen wel extra speciaal, want ook onze klant Clean Nutrition is genomineerd. We zijn enorm trots op deze nominatie.

Gouden combinatie

Sinds 2018 werkt Stuurlui samen met Clean Nutrition aan online succes. Clean Nutrition vertegenwoordigt sport supplementen. Eigenaar Joel Beukers, fitnessmodel en lifestylecoach, is eigenaar en het gezicht van Clean Nutrition.
Joel gaat net als Stuurlui altijd voor goud. Als fullservice WordPress bureau verzorgt Stuurlui de bouw, het onderhoud en de doorontwikkeling van www.cleannutrition.nl.
De site is genomineerd in de categorie Wellbeing & Fitness. De volledige lijst met genomineerden is te vinden op ​www.websitevanhetjaar.nl​.

Grootste online publieksprijs

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs. Het Nederlandse publiek beoordeelt in 37 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. In elke categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. Eerdere winnaars waren onder andere Tweakers, Buienradar, YouTube, Funda, ING, Google en UitzendingGemist.nl.

Stem op Clean Nutrition

Is Clean Nutrition ook jouw favoriete website? Breng dan nu jouw stem uit. Stemmen is mogelijk tot en met 18 oktober. Na het stemmen zul je een mailtje ontvangen om je stem nog even te bevestigen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Website van het Jaar Awardshow op 20 november.

Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.