Ons werk

Clean Nutrition kanshebber Website van het Jaar award 2020

Website van het jaar clean nutrition
8 sep 2020
Marketing Leestijd: 3 min.

Het Nederlandse publiek kan weer stemmen op de beste en populairste websites van 2020. Onze klant Clean Nutrition is voor de tweede keer op rij genomineerd in de categorie Wellbeing & Fitness. Vanzelfsprekend zijn wij enorm trots op deze nominatie.

Gouden combinatie

Sinds 2018 werkt Stuurlui samen met Clean Nutrition aan online succes. Clean Nutrition vertegenwoordigt sportsupplementen. Eigenaar Joel Beukers, fitnessmodel en lifestylecoach, is eigenaar en het gezicht van Clean Nutrition. Joel gaat net als Stuurlui altijd voor goud. Stuurlui verzorgt de bouw, het onderhoud en de doorontwikkeling van www.cleannutrition.nl.

Over de verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs. Het Nederlandse publiek kan stemmen op zijn favoriete website en deze ook beoordelen. De stemmen leiden tot twee awards per categorie, namelijk:

  • Beste: de website met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
  • Populairste: de website met de meeste stemmen binnen de categorie.

Eerdere winnaars waren onder andere PSV, Buienradar, ING, Tweakers, YouTube, Funda, Google en UitzendingGemist.nl.

Breng nu je stem uit

Is Clean Nutrition ook jouw favoriete website? Breng dan nu jouw stem uit. Stemmen is mogelijk van 3 september tot en met 16 oktober. Na het stemmen zul je een mailtje ontvangen om je stem nog even te bevestigen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Website van het Jaar Awardshow later dit jaar.