Even voorstellen - Dave

“Ik vind het mooi om de ideeën van een klant te kunnen vertalen naar een goed uitziende website.”

30 sep. 2016 / Carline Dekker / Even voorstellen / 3 min.

Vandaag stellen we Stuurlui’s eerste medewerker voor: Dave! Dave werkt sinds februari 2015 bij Stuurlui en is webdeveloper. Dave is een groot Ajax fan en houdt van Range Rovers. Dave heeft sinds 5 jaar een relatie met de Brabantse Laura. Hij is overigens niet de enige werknemer met een Brabantse partner.

Dave

Wat doe je voor Stuurlui?

“Voor Stuurlui doe ik voornamelijk de opbouw en styling van websites en het responsive maken van die websites. Responsive betekent dat je de website op elk formaat mooi te zien krijgt en het allemaal mooi in één scherm past. Daarnaast pak ik ook steeds meer project management op en ondersteun ik collega’s waar nodig.”

Wat zijn je herinneringen aan je begin bij Stuurlui?

“We zaten toen nog in een kleine bezemkast op de vijfde verdieping in Utrecht. Er was veel gezelligheid, maar het was er vooral erg klein. We hadden wel een prachtig uitzicht over Utrecht Oost, dat wel. Ik weet nog dat we in februari onze eerste bedrijfscarnaval in Tilburg gingen vieren, dat was hilarisch.”

Dave, waarom wilde je eigenlijk webdeveloper worden?

“Dat weet ik al heel lang, zelfs op de basisschool maakte ik al websites. Op de middelbare school was ICT ook mijn favoriete vak om te volgen. Ik wilde vroeger ook wel basisschool leraar worden, maar toen besefte ik mij dat je als webdeveloper veel meer variatie hebt in je werk. Als webdeveloper heb je elke maand nieuwe klanten en werk je aan veel verschillende projecten. De ene week werk je voor een advocatenkantoor en de week erna werk je voor twee jongens die sportevenementen organiseren en daar een website voor willen. Dat spreekt mij aan.”

Wat is je favoriete website die je zelf hebt gebouwd?

“Runbook.com is mijn trots. Er staat erg veel content op die website en hij is constant in verdere ontwikkeling. Meestal ga ik één dag in de week naar Runbook en dan bedenken we constant nieuwe ontwerpen. Overal wordt goed over nagedacht en dat maakt de website heel sterk. Daar ben ik trots op.”

Stel… Je zou moeten overleven op een verlaten eiland. Je mag één andere Stuurlui-medewerker meenemen. Wie neem je mee en waarom?

“Hans, want zijn humor zou mij nooit vervelen. We hebben dezelfde hobbies en we vinden het allebei leuk om een balletje te trappen. Het lijkt mij fijn om een sterk iemand te hebben als je zou moeten overleven op een verlaten eiland. Hij beweert zelfs de sterkste man van Vianen te zijn…”

Dit blog is onderdeel van een serie waarin we al onze medewerkers voorstellen. Benieuwd naar de andere medewerkers?

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Dave van Rooijen

Support manager
Een fullservice WordPress bureau in Utrecht
Een fullservice WordPress bureau in Utrecht

Ahoy…

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui bestaat uit een ervaren team van 21 bemanningsleden. We zijn klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben.

Ons werk