Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Even voorstellen - Nyanda

“De administratie is net een leuke puzzel.”

09 okt. 2018 / Stuurlui Fullservice WordPress Bureau / Even voorstellen / 4 min.

“Als ik alle puzzelstukjes heb gevonden om de administratie weer op orde te maken, geeft dat echte voldoening.”

Vandaag stellen we onze financieel administratief medewerker Nyanda voor! Zelfs onze administratief medewerkers zijn creatief: Nyanda is, naast haar werk bij Stuurlui, zelfstandig ondernemer in de muziek. Ze is zangeres, zangdocente, dirigente en arrangeur. Ze woont in Amersfoort samen met haar vriend Thomas (niet onze Thomas).

Nyanda van Dijk

Nyanda, wat doet een zangeres, zangdocente, dirigente en arrangeur als financieel administratief medewerker bij Stuurlui?

Wat ik een beetje om me heen hoorde bij mijn vrienden was dat ze het hadden over werken met collega’s, werken in een team, samen ergens naar toe werken. Dat heb ik minder in mijn vak, daar neem ik de leiding. En ik vind het ook wel echt leuk om onderdeel te zijn van een groep of team. Dat was de reden om te zoeken naar een ander soort werk. En waarom dan financieel administratief werk? Ik heb een eigen bedrijf en daar doe ik al de financiën van, en hoewel ik van veel vrienden hoor dat ze dat een verschrikkelijk onderdeel vinden van hun bedrijf vind ik dat wel leuk. Dus ben ik rond gaan kijken naar de mogelijkheden en ben ik hier terecht gekomen. Ik heb ook mijn eigen website gemaakt met WordPress, dus daarom ook de link naar Stuurlui. Dat sprak me heel erg aan en daar zou ik ook meer over willen leren.

Wat vind je er leuk aan?

Ik ben ontzettend nauwkeurig en een ontzettend opruimerig type. En ik hou er van om heel precies werk te doen. Stiekem is arrangeren bijvoorbeeld best een puzzel om te maken en precies goed te krijgen. Dat gevoel heb ik ook bij facturen opstellen: je moet alles bij elkaar vinden en je moet er echt voor zorgen dat alle informatie ook klopt.

Hoe kwam je terecht bij Stuurlui?

Mijn vriend attendeerde me hierop. De site sprak me direct aan, de manier van voorstellen sprak me direct aan. Toen dacht ik meteen: volgens mij past dat heel goed bij mij. En dat geloof ik ook echt wel want ik voel me hier al heel erg thuis na anderhalve week.

Hoe is het om bij Stuurlui te werken?

Heel leuk. Ik vind de sfeer heel erg open en toegankelijk en wat ik misschien nog wel het leukste onderdeel vind is dat ik nu elke collega apart even kan leren kennen. Daardoor is het een stuk makkelijker om in de lunchpauze grapjes te maken en links te leggen. De sfeer is heel erg fijn en relaxed. Er wordt gewoon hard gewerkt, maar ook hard gelachen.  

“Er wordt gewoon hard gewerkt, maar ook hard gelachen.”

Als je mocht kiezen, zou je dan liever één ding heel goed doen of allemaal dingen een beetje?

Eén ding heel goed. Maar stiekem wil ik gewoon meerdere dingen heel goed doen. Dat past heel erg bij wat ik nu natuurlijk ook doe. Ik ben zangdocent, dirigent en financieel administratief medewerker en overal waar ik kom zet ik me voor 200% in. Half werk past niet bij mij.

Het is bijna Halloween. Wie van de Stuurlui bemanning zou de beste halloween outfit prijs kunnen winnen?

Timothy! Hij is altijd vrolijk en in voor een geintje. Ik zie hem wel z’n kast overhoop gooien voor een geniale outfit!

Een fullservice WordPress bureau in Utrecht
Een fullservice WordPress bureau in Utrecht

Ahoy…

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui bestaat uit een ervaren team van 16 bemanningsleden. We zijn klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben.

Ons werk

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Bezoek ons

Campus Werkspoor
Nijverheidsweg 16
3534 AM, Utrecht