Even voorstellen - Regien

“Kort gezegd bewaak ik het hele proces van onze trajecten.”

01 jun. 2017 / Carline Dekker / Even voorstellen / 3 min.

Vandaag stellen we Regien voor! Regien is projectmanager voor 15 van onze klanten zoals Fonds Verstandelijk Gehandicapten en Trimbos Instituut. Regien woont samen met haar vriend Peter in Utrecht en is graag actief: ze tennist bij TC Domstad, houdt van stedentrips en skiën en gaat graag met vrienden op stap. Daarnaast houdt ze van shoppen en is een echt familiemens.

regien-vleems

Regien, kun je uitleggen wat je werk als projectmanager inhoudt?

“Kort gezegd bewaak ik het hele proces van onze trajecten. Een nieuw traject met de klant starten we altijd met een kick-off. Met behulp van die input worden er wireframes gemaakt. Deze presenteren we aan de klant en daarna worden de wireframes ingekleurd. Als die zijn afgestemd met de klant, wordt er gestart met de bouw van de website. Ik zorg dat iedereen weet welke taken ze wanneer op moeten pakken – in ons eigen team, maar ook richting onze klanten. Ik bewaak deadlines en schakel veel met Hans over de voortgang. Het grote planbord dat we op kantoor hebben is hierbij ideaal. Naast dat ik het accountmanagement van nieuwe klanten oppak, kijk ik ook met Thomas naar bijvoorbeeld het HR-beleid en organiseer ik het personeelsfeest op 16 juni.”

Wat heb je gestudeerd?

“Ik heb een bachelor gezondheidswetenschappen, een master communicatiewetenschappen en een beroepsopleiding communicatieadviseur afgerond. In het kader van blijven doorleren volg ik op het moment nog een opleiding Online Communicatie Essentials.”

Hoe ben je bij Stuurlui gekomen?

“Ik heb 4 jaar in de evenementenwereld gewerkt, waaronder als crewlid in het Holland Heineken House in Sochi en daar ken ik Hans en Thomas van. Op LinkedIn had ik geschreven dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging en waarna Thomas opbelde of ik een kop koffie wilde komen drinken. Toen ging het balletje al snel rollen.”

Hoe is het om bij Stuurlui te werken?

“Het bevalt heel goed! Het is een leuk jong team. Iedereen heeft een passie voor zijn vak en er wordt hard gewerkt. Ik vind de klanten waar we voor werken heel leuk en divers. En het pand waarin we zitten vind ik erg mooi. De sfeer is ontspannen en er wordt elke dag tijd vrijgemaakt om samen te lunchen. Binnen tien minuten fietsen ben ik op kantoor – dat is heel fijn.”

Hoe ziet een normale dag voor jou eruit?

“Gemiddeld heb ik zeker twee keer per dag een meeting: een kick-off, presentatie van de wireframes of ontwerpen, sales-gesprek of werkoverleg. Tussen de overleggen door werk ik mijn mail bij, stel offertes op en doe ik een hoop administratie. Alles om ervoor te zorgen dat de projecten in goede banen worden geleid. Daarom werk ik wekelijks ons planbord bij. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en daar word ik blij van.”

Waar ben je op het moment mee bezig?

“Momenteel doe ik veel voor het Trimbos Instituut voor het ‘platform stoppen met roken’. Dit is begin dit jaar gelanceerd en nu zijn er veel doorontwikkelvragen. Het is een platform dat in ontwikkeling blijft om het steeds mooier en beter te maken. Maar ook als ze een flyer nodig hebben, dan licht ik onze designer Chris hierover in zodat hij ermee aan de slag kan.”

Stel… Je zou één Stuurlui medewerker moeten kiezen om James Bond te spelen. Wie zou je kiezen?

Chris. Omdat Chris de laatste tijd goed bezig is met sporten en gezond eten. Hij heeft ook de looks en een goede James Bond-blik. En een James Bond met bril lijkt mij ook wel eens leuk.”

Dit blog is onderdeel van een serie waarin we al onze medewerkers voorstellen. Benieuwd naar de andere medewerkers?

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Regien Vleems

Projectmanager
Een fullservice WordPress bureau in Utrecht
Een fullservice WordPress bureau in Utrecht

Ahoy…

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui bestaat uit een ervaren team van 21 bemanningsleden. We zijn klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben.

Ons werk