Stuurlui staat in de FONK100 beste bureaus van 2020!

08 dec. 2020 / Stuurlui Fullservice WordPress Bureau / Marketing / 2 min.

We staan in de FONK100 en daar zijn we hartstikke trots op! Het is de tweede keer dat Stuurlui is opgenomen in de ‘Lijst der Lijsten’ van de Nederlandse bureauwereld.

fonk-100-1080x1080

Stuurlui behoort tot de 100 beste en meest zichtbare bureaus in Nederland van het jaar 2020. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van FONK Magazine, waarin opdrachtgevers wordt gevraagd hoe tevreden zij zijn over de bureaus die zij inschakelen. Een geweldig compliment!

We scoren een 8.7 op klanttevredenheid

Op klanttevredenheid scoren we een 8.7, dit is een mooie verbetering t.o.v. 2019, waar we nog een 8.2 scoorden. We scoren hoog op snelheid, effectiviteit, inzet en service. Wat nog een verbeterpunt is, is nauwkeurigheid, hier scoorden we een 7.7. Daar gaan we mee aan de slag!

FONK100

Jaarlijks stelt de redactie van FONK de FONK100 samen met met de Beste Bureaus van het jaar. Aan de basis van deze verkiezing staat het jaarlijkse Bureau Klanttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door marktonderzoekbureau Multiscope. Daarnaast zijn een zichtbare wil om te vernieuwen, een klantenlijst die ertoe doet, zichtbaar ondernemerschap en een positieve aanwezigheid in de media medebepalend voor een een plek op de lijst.

web_accessbility_stuurlui

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Bekijk hieronder onze diensten: