Blog

Stuurlui behoort voor het vierde jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

FD Gazelle 2022 featured image
24 okt 2022
Nieuws Leestijd: 2 min.

Stuurlui heeft de FD Gazellen Award 2022 gewonnen, de race voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Alleen bedrijven die sneller groeien dan alle andere, zowel qua omzet, medewerkers als winst, hebben zich gekwalificeerd. Dit is de vierde keer op rij dat Stuurlui deze prestigieuze prijs in de wacht sleept.

We zijn enorm trots dat we een plaats hebben veroverd in de lijst van de 685 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het is een prachtige erkenning voor ons werk.

Over de FD Gazellen 2022

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. De criteria omvatten onder andere een omzetgroei van minstens 20% in de afgelopen drie jaar, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Per regio worden de snelst groeiende bedrijven bekendgemaakt. Daarbij worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

De erkenning

Onze ontvangst van de FD Gazellen Award is een waardevolle erkenning van onze groei en toewijding. Het stimuleert ons om voortdurend hoogwaardige diensten te blijven leveren en duurzame groei te realiseren. We zijn oprecht dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en de toewijding van ons team.

Bij Stuurlui ligt de focus op het begrijpen van de unieke behoeften van onze klanten en het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan hun verwachtingen. Tegelijkertijd zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van ons team en het creëren van groeikansen in de branche.

 

Gerelateerde blogs

Stuurlui behoort voor de tweede keer tot de Top 250 Groeibedrijven van Nederland
  • 3 okt 2022
  • Nieuws

Stuurlui behoort voor de tweede keer tot de Top 250 Groeibedrijven van Nederland

Read more about this project
Stuurlui debuteert in de Emerce100
  • 28 apr 2022
  • Nieuws

Stuurlui debuteert in de Emerce100

Read more about this project
Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16G
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.