Blog

Stuurlui behoort voor het tweede jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

FD Gazellen 2020
29 okt 2020
Nieuws Leestijd: 2 min.

Stuurlui is winnaar van de FD Gazellen Award 2020, de race van de snelste groeiers van Nederland. Daarin kwalificeerden uitsluitend de bedrijven die sneller gaan dan alle andere: niet alleen in omzet, maar óók in medewerkers en winst. Dit is de tweede keer op rij dat Stuurlui deze prijs binnenhaald.

Wij zijn enorm trots dat we een plek hebben bemachtigd in de lijst met 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het is een mooie bekroning op ons werk. 

Sjoerd Kuipers, founder Stuurlui: “Er is veel gebeurd sinds de oprichting van Stuurlui in 2014. Door absolute focus is het gelukt om langlopende samenwerkingen op te zetten met onze klanten. Inmiddels hebben we ruim 350 websites van meer dan 200 verschillende klanten in onderhoud. Onze belangrijkste groeifactor? Dat is zonder twijfel onze bemanning! We hebben een ambitieus en gedisciplineerd team van talentvolle collega’s.”

Over de FD Gazellen

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Per regio worden de snelste groeiers bekendgemaakt. Hier worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.