Blog

Stuurlui behoort voor het derde jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

FD Gazelle 2021
29 okt 2021
Nieuws Leestijd: 2 min.

Stuurlui is winnaar van de FD Gazellen Award 2021, de race van de snelste groeiers van Nederland. Daarin kwalificeerden uitsluitend de bedrijven die sneller gaan dan alle andere: niet alleen in omzet, maar óók in medewerkers en winst. Dit is de derde keer op rij dat Stuurlui deze prijs binnenhaalt.

Wij zijn enorm trots dat we een plek hebben bemachtigd in de lijst met 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het is een mooie bekroning op ons werk.

Sjoerd Kuipers, founding partner Stuurlui: “Het is toch bijzonder om voor de derde keer op rij genomineerd te worden. Zeker na de recessie i.v.m. COVID 19 zijn we extra trots dat we de award in ontvangst mogen nemen. Op naar nummer vier!”

Over de FD Gazellen

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Per regio worden de snelste groeiers bekendgemaakt. Hier worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

web_accessbility_stuurlui

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Bekijk hieronder onze diensten: