Blog

Stuurlui behoort voor het derde jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

FD Gazelle 2021
29 okt 2021
Nieuws Leestijd: 2 min.

Stuurlui heeft de FD Gazellen Award 2021 gewonnen, de race voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Alleen de bedrijven die zich sneller ontwikkelen dan alle anderen, zowel qua omzet als medewerkers en winst, hebben zich gekwalificeerd. Dit is de derde opeenvolgende keer dat Stuurlui deze prestigieuze prijs in de wacht sleept.

We zijn enorm trots dat we een plek hebben veroverd in de lijst van 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het is een prachtige erkenning voor ons werk.

Sjoerd Kuipers, medeoprichter van Stuurlui, zegt: “Het is echt bijzonder om voor de derde keer op rij genomineerd te worden. Vooral na de recessie als gevolg van COVID-19 zijn we extra trots dat we deze award in ontvangst mogen nemen. Op naar nummer vier!”

Over de FD Gazellen

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. De criteria omvatten onder andere een omzetgroei van minimaal 20% in de afgelopen drie jaar, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Zo wordt er in iedere regio de snelst groeiende bedrijven bekendgemaakt. Binnen elke regio worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

Deze erkenning is een bevestiging van de voortdurende groei en toewijding van Stuurlui. We blijven ons inzetten om hoogwaardige diensten te leveren en onze klanten te ondersteunen bij het behalen van hun digitale doelen. We zijn enthousiast over wat de toekomst brengt en blijven streven naar succes en innovatie.

Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.