Blog

Stuurlui behoort voor het vierde jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

FD Gazelle 2022 featured image
24 okt 2022
Nieuws Leestijd: 2 min.

Stuurlui is winnaar van de FD Gazellen Award 2022, de race van de snelste groeiers van Nederland. Daarin kwalificeerden uitsluitend de bedrijven die sneller gaan dan alle andere: niet alleen in omzet, maar óók in medewerkers en winst. Dit is de vierde keer op rij dat Stuurlui deze prijs binnenhaalt.

Wij zijn enorm trots dat we een plek hebben bemachtigd in de lijst met 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het is een mooie bekroning op ons werk.

Over de FD Gazellen

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Per regio worden de snelste groeiers bekendgemaakt. Hier worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

Gerelateerde blogs

Stuurlui behoort voor de tweede keer tot de Top 250 Groeibedrijven van Nederland
  • 3 okt 2022
  • Nieuws

Stuurlui behoort voor de tweede keer tot de Top 250 Groeibedrijven van Nederland

Read more about this project
Stuurlui debuteert in de Emerce100
  • 28 apr 2022
  • Nieuws

Stuurlui debuteert in de Emerce100

Read more about this project
web_accessbility_stuurlui

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Bekijk hieronder onze diensten: