Ons werk

Stuurlui behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Winnaar FD Gazellen 2019 Stuurlui
17 okt 2019
Marketing Leestijd: 2 min.

Stuurlui is winnaar van de FD Gazellen Award 2019, de race van de snelste groeiers van Nederland. Daarin kwalificeerden uitsluitend de bedrijven die sneller gaan dan alle andere: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst.

Wij zijn enorm trots dat we een plek hebben bemachtigd in de lijst met 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het is een mooie bekroning op ons werk. 

Sjoerd Kuipers, founder Stuurlui: “Er is veel gebeurd sinds de oprichting van Stuurlui in 2014. Door absolute focus is het gelukt om langlopende samenwerkingen op te zetten met onze klanten. Inmiddels hebben we ruim 350 websites van meer dan 200 verschillende klanten in onderhoud. Onze belangrijkste groeifactor? Dat is zonder twijfel onze bemanning! We hebben een ambitieus en gedisciplineerd team van talentvolle collega’s.”

Uitreiking 12 november

Op dinsdag 12 november mochten we onze award in ontvangst nemen en werd de uiteindelijke ranking voor de regio Oost bekendgemaakt. 

FD Gazelle awardshow

Foto: Bastiaan Heus / Popupportraits.nl

Over de FD Gazellen 2019

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Per regio worden de snelste groeiers bekendgemaakt. Hier worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).