Ons werk

Stuurlui wordt de nieuwe hoofdsponsor van WordCamp Utrecht

Stuurlui wordt de nieuwe hoofdsponsor van WordCamp Utrecht
24 sep 2018
Development Leestijd: 2 min.

Seats2Meet in Utrecht is op 27 en 28 oktober 2018 het decor voor WordCamp Utrecht. Stuurlui heeft als hoofdsponsor haar naam aan dit evenement verbonden. Daar zijn we best trots op!

Het WordPress bureau uit Utrecht

Stuurlui positioneert zich als hét WordPress bureau uit Utrecht. Vandaar dat de link snel gelegd is naar het hoofdsponsorschap van WordCamp Utrecht. Voor de WordPress community wil Stuurlui graag iets terug doen in de vorm van kennisdeling. Zo zijn we van plan om 5 minute talks met developers, designers, marketeers & founding partners mogelijk te maken waar professionals gerichte vragen kunnen stellen. Daarnaast hebben we met onze organisatie een aantal workshops & talks ingestuurd.

Voorbereidingen in volle gang

Op de achtergrond wordt er hard gewerkt om alle voorbereidingen te treffen. De give aways worden besteld, er is uitgebreid gediscussieerd over welke talks & workshops we aan willen melden en hoe we de stand aan gaan kleden. Maar dit blijft voorlopig allemaal nog even geheim…. Zien we jou ook terug op WordCamp Utrecht 2018??

Voor meer informatie kun je de website van WordCamp Utrecht bezoeken!

Een fullservice WordPress bureau in Utrecht
Een fullservice WordPress bureau in Utrecht

Ahoy…

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui bestaat uit een ervaren team van 39 bemanningsleden. We zijn klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben.

Ons werk