Blog

Stuurlui neemt Control F5 over

control f5 integreert in Stuurlui
22 feb 2023
Nieuws Leestijd: 2 min.

Stuurlui heeft in februari 2023 Control F5 overgenomen. Door de handen ineen te slaan, zal Stuurlui nog meer bedrijven kunnen helpen met het ontwikkelen van WordPress websites.

Een logische stap

In 2019 heeft Stuurlui samen met Sander Kartman Control F5 opgericht om klanten met een kleiner budget ook goed te kunnen bedienen met Low-code WordPress websites. Anno 2022 was er zoveel synergie tussen de bedrijven dat het een logische stap was om Control F5 te integreren in Stuurlui.

Hans Oorschot, Founding partner van Stuurlui, legt uit: “De overname van Control F5 past goed in onze strategie om ons aanbod in diensten te diversifiëren zonder dat we onze kernactiviteiten, WordPress, uit het oog verliezen.”

Ook Sjoerd Kuipers, Founding partner en binnen Stuurlui verantwoordelijk voor de sales en marketing, is enthousiast: “Dat er veel vraag is naar Low-code WordPress websites heeft Control F5 de afgelopen jaren bewezen. We geloven dat het een waardevolle aanvulling is op ons huidige portfolio. Onze maatwerk WordPress klanten hebben vaak ook nog één of meerdere kleinere WordPress websites nodig. Met Low-code hebben we een mooie oplossing om in korte tijd een WordPress website van Stuurlui kwaliteit neer te zetten. Tegelijkertijd kunnen we met Low-code een nieuwe doelgroep bedienen die geen tijd en/of budget heeft voor maatwerk WordPress development.

Vlekkeloze integratie

De integratie was op sommige vlakken uitdagend, maar is vlekkeloos verlopen, legt Hans Oorschot uit. “De bekende gezichten van Control F5 zijn mee verhuisd naar Stuurlui. Die werkten altijd al vanuit het kantoor van Stuurlui, dus dat gedeelte van het samenvoegen viel erg mee. Technisch komt er altijd veel kijken bij het integreren van een extern portfolio, maar gelukkig waren er veel overeenkomsten in de stack van beide bedrijven. Op het technische vlak hebben we veel gehad aan Sander Kartman, onze compagnon bij Control F5.”

“Inmiddels zijn de technische en de administratieve integratie afgerond en zijn alle klanten op de hoogte gesteld van de overname. Veel klanten hebben ook al kennis kunnen maken met de supportafdeling van Stuurlui.” Aldus Sander Kartman die binnen Stuurlui de rol van teamlead van de Low-code afdeling vervult.

Sander Kartman Lead Low-code

Heb je vragen over onze Low-code afdeling?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16G
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde blogs

Wat is een Low-code WordPress website?
  • 19 mrt 2024
  • Nieuws

Wat is een Low-code WordPress website?

Read more about this project
Stuurlui neemt WordPress klanten van Simplefly over
  • 1 aug 2022
  • Nieuws

Stuurlui neemt WordPress klanten van Simplefly over

Read more about this project
Stuurlui is ISO 27001 & ISO 9001 gecertificeerd en voldoet aan de BIO richtlijnen
  • 17 dec 2021
  • Nieuws

Stuurlui is ISO 27001 & ISO 9001 gecertificeerd en voldoet aan de BIO richtlijnen

Read more about this project