Website van het jaar 2023

Uit Paulines Keuken & Laura's Bakery beide genomineerd website van het jaar 2023

website van het jaar 2023 - Uitpaulines keuken of Laurasbakery
5 sep 2023
Nieuws Leestijd: 1 min

Met trots kondigen wij aan dat het werk van Stuurlui opnieuw schittert: twee van onze websites, Laura’s Bakery en Uit Paulines Keuken, zijn genomineerd voor de titel van Website van het Jaar 2023 in de categorie Food & Beverages.

In een competitief veld waarin design, inhoud en gebruikerservaring de toon zetten, hebben deze websites zich weten te onderscheiden.

Over de verkiezing

De Website van het Jaar-verkiezing is de meest omvangrijke online publieksprijs in Nederland. Het Nederlandse publiek heeft de mogelijkheid om te stemmen op hun favoriete website en deze te beoordelen. De stemmen resulteren in twee onderscheidingen per categorie:

  1. Beste: deze award gaat naar de website met de hoogste score op gebieden zoals inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
  2. Populairste: deze prijs wordt uitgereikt aan de website met de meeste stemmen binnen de betreffende categorie.

Vorig jaar werd Uit Paulines Keuken bekroond als Website van het Jaar. Zal het dit jaar opnieuw lukken, of zal een andere nominee zoals Laura’s bakery winnen?

Bekijk hier alle genomineerden van 2023 en stem op je favoriete website

Genomineerden

Uit Paulines keuken genomineerde website van het jaar: Pauline & Annika

Uit Paulines Keuken

Uitpaulineskeuken.nl is één van de populairste foodblogs van Nederland. De website bevat duizenden inspirerende, gezonde en guilty pleasure recepten. De fotografie van de verschillende gerechten wordt veel aandacht aan besteed en doet menig bezoeker watertanden. Met meer dan 1.000.000 bezoekers per maand heeft Uit Paulines Keuken de Website van het Jaar verkiezing gewonnen van 2022 in de categorie Food & Beverages!

Bekijk hun platform

Uit Paulines Keuken

Laura's bakery genomineerde voor website van het jaar 2023: Laura

Laura's bakery

Van kneden tot smullen en van hartige creaties tot zoete verleidingen, bakfanaten zijn hier op de juiste plek! Met meer dan 1.500.000 unieke bezoekers elke maand, is Laura’s Bakery niet alleen het grootste bakblog in Nederland, maar ook een ware smaakexpeditie voor iedereen die van deeg tot delicatesse houdt.

Bekijk haar platform

Laura’s bakery

De business cases

Winnaar Website van het Jaar 2022 in de categorie Food & Beverages: UitPaulinesKeuken
UitPaulinesKeuken

Winnaar Website van het Jaar 2022 in de categorie Food & Beverages: UitPaulinesKeuken

Read more about this project
Laura’s Bakery: Hét bakblog van Nederland
Laura's Bakery

Laura’s Bakery: Hét bakblog van Nederland

Read more about this project