Strategie

Wij vertalen jouw ideeën naar een online concept. Dat kan een website zijn maar het kan net zo goed een webshop, mijn-omgeving, interactieve kaart of formulier zijn. We vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben en vertalen dit dan zo snel mogelijk naar wireframes of prototypes.

Het ontwerpen van wireframes voor een WordPress webdesign

Wireframes & prototypes

Wireframes en prototypes gebruiken we om een tekstuele briefing zo snel mogelijk om te zetten in plaatjes. Dat praat namelijk een stuk makkelijker!

Bestaande WordPress websites optimaliseren

Er is vaak niet één reden aan te wijzen waarom een website niet converteert. Het is vaak een opsomming van meerdere factoren zoals vindbaarheid, snelheid, content en gebruiksvriendelijkheid. Je hebt een fullservice bureau nodig om je op al deze vlakken te kunnen helpen. Wij kunnen analyseren waarom een website zijn werk niet doet en ook gelijk de oplossingen aandragen en doorvoeren.

Stuurlui-Online-Marketing-7

Wij werken o.a. voor:

Overleg om samen tot een mooi design te komen op ons kantoor te Utrecht

Usability testing

De gebruiker heeft altijd het laatste woord. Wij voeren regelmatig usability tests uit om er achter te komen waar en hoe we een website kunnen optimaliseren. Voor kwantitatieve data kunnen we screenrecordings, heatmaps en analytics gebruiken. Voor kwalitatieve data kunnen we gebruikerstests met proefpersonen opzetten.

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Wil je een nieuwe WordPress website laten maken? Bekijk dan deze pagina.

Bekijk ook onze andere diensten:

Het kantoor van Stuurlui

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg

Hele goede service van begin tot eind. Een bureau wat echt met je meedenkt en snapt waar je behoefte aan hebt. Zeker een aanrader.

- Tim Grasmaijer, Chief Technology Officer bij Tolk- en vertaalcentrum Nederland
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5