Één brok WordPress ervaring

Elke website is uniek. We werken niet met kant-en-klare thema’s omdat wij geloven dat een website gevormd moet worden naar de businesscase en de doelgroep van de klant, niet andersom. Toch maken we wèl gebruik van bestaande frameworks en plugins, zodat we niet het wiel elke keer opnieuw uit hoeven te vinden en een maatwerk website betaalbaar wordt.

Duurzame code

WordPress is fantastische software als je er goed mee omgaat. Met duurzame code, consequent versiebeheer en ‘respect’ voor de basisarchitectuur van WordPress bouwen onze WordPress developers slimme, schaalbare en onderhoudsvriendelijke websites. We adviseren onze klanten over de mogelijkheden én de onmogelijkheden van WordPress.

Een greep uit onze klanten

Lego-blokken-schaalbaar-je-website-opbouwen

Legoblokken

Wij bouwen alle pagina’s op met ‘legoblokken’ die we speciaal voor onze klanten ontwikkelen. Deze legoblokken kunnen onze klanten vervolgens naar eigen inzicht hergebruiken en combineren om nieuwe pagina-templates te maken of bestaande templates aan te passen. Op deze manier is er veel vrijheid in het aanpassen en uitbouwen van de website en is er niet voor iedere wijziging een developer nodig.

Stack

Door onze jarenlange ervaring met WordPress hebben we inmiddels onze eigen ‘Stack‘, een set aan standaard componenten die in elke website zitten. Bij het ontwikkelen van onze Stack zijn dit de speerpunten:

Wie bouwt je website?

Daan van Lingen Developer
Bezoek medewerker pagina
Huub Krauth Lead developer
Bezoek medewerker pagina
Iwin van de Kamp Lead developer
Bezoek medewerker pagina
Paul de Cocq Developer
Bezoek medewerker pagina
Remco Out Senior support engineer
Bezoek medewerker pagina
Robbert Imhof Senior developer
Bezoek medewerker pagina
Rick Elbertsen Developer
Bezoek medewerker pagina
Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bel of mail ons

Ahoy@stuurlui.nl
030 227 4000

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag