Ervaren WordPress developers in Utrecht

Elke website is uniek. We werken niet met kant-en-klare thema’s omdat wij geloven dat een website gevormd moet worden naar de businesscase en de doelgroep van de klant, niet andersom. Toch maken we wèl gebruik van bestaande frameworks en plugins, zodat we niet het wiel elke keer opnieuw uit hoeven te vinden en een maatwerk website betaalbaar wordt.

Duurzame code

WordPress is fantastische software als je er goed mee omgaat. Met duurzame code, consequent versiebeheer en ‘respect’ voor de basisarchitectuur van WordPress bouwen onze WordPress developers slimme, schaalbare en onderhoudsvriendelijke websites.

WordPress developers aan het werk bij het realiseren van het WordPress webdesign
Lego-blokken-schaalbaar-je-website-opbouwen

Legoblokken

Wij bouwen alle pagina’s op met ‘legoblokken’ die we speciaal voor onze klanten ontwikkelen. Deze legoblokken kunnen onze klanten vervolgens naar eigen inzicht hergebruiken en combineren om nieuwe pagina-templates te maken of bestaande templates aan te passen. Op deze manier is er veel vrijheid in het aanpassen en uitbouwen van de website en is er niet voor iedere wijziging een developer nodig.

Wij werken o.a. voor:

Stuurlui Helpdesk

Heb je een specifiek project?

Naast de bouw van WordPress websites, doen wij ook regelmatig:

STRL

Een greep uit ons werk

Stuurlui Online Marketing Wij verkopen geen onzin

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Wil je een nieuwe WordPress website laten maken? Bekijk dan deze pagina.

Bekijk ook onze andere diensten:

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg
Heerlijk werken met Stuurlui (Dave & Minke, bedankt!). Snel schakelen, oplossingsgericht werken, ze doen wat ze beloven, zijn erg goed bereikbaar en eindresultaat (3 websites) wat de verwachtingen overtreft. Een aanrader!
- Michiel de Goede, Manager Recruitment bij Timber & Building Supplies Holland N.V.
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5