WordPress Hosting

Wij bieden WordPress hosting op maat. Specifiek afgestemd op WordPress en rekening houdend met de complexiteit van jouw website en de wensen van jouw gebruikers. Of je nou razendsnelle WordPress optimized hosting zoekt of een stabiele shared server, wij monitoren 24/7, zijn telefonisch bereikbaar en zorgen voor dagelijkse backups.

Hosting

Een WordPress hosting oplossing op maat

De prestaties van de website zijn grotendeels afhankelijk van de hosting. De snelheid van de server bepaalt bv. voor een belangrijk deel de snelheid van een website. Maar niet elke website heeft razendsnelle WordPress hosting nodig. Soms is een minder krachtige shared hosting oplossing voldoende.

Door met verschillende vaste hosting leveranciers te werken kunnen we voor elke website een op maat oplossing leveren.

Veilige hosting

Met Stuurlui zijn we ISO27001 & BIO gecertificeerd. Dit houdt in dat we voor het selecteren van een nieuwe hosting leverancier harde eisen stellen op security gebied. Daarmee zorgen we dat jouw data zo goed mogelijk beveiligd is. De volgende partijen voldoen aan deze harde eisen en zijn daarom ook hostingpartner van Stuurlui: Kinsta en TRUE.

Een greep uit onze klanten

Snelle WordPress hosting

Met Stuurlui bieden we razendsnelle hosting aan. Door onze leveranciers zorgvuldig te selecteren kunnen we onze klanten de beste WordPress hosting bieden. Daarnaast bieden we ons Website Performance Optimalisatie (WPO) product aan om wekelijks de snelheid van de websites van onze klanten te monitoren.

Support en onderhoud

Om het volledige technische beheer bij je uit handen te nemen bieden wij ook support & onderhoud aan van jouw WordPress website. Hier vallen de volgende werkzaamheden onder;

  • Updates van plugins, thema’s en WordPress;
  • Beveiliging van je website;
  • Helpdesk voor je WordPress vragen;
  • Dagelijkse backups tot 90 dagen terug;

Elke vraag die voor 16:00 gesteld wordt, zal dezelfde dag nog van een reactie worden voorzien. Zo ben je niet alleen verzekerd van razendsnelle hosting maar ook van razendsnelle support.

Lees hier meer over onderhoud & support

Supersnelle service. Host al lange tijd bij ze. Eigenlijk nooit problemen en als er iets is binnen een paar minuten opgelost. Geen reden om hier weg te gaan dus:)

Tom Kapitein - Eigenaar van Glamour your hair
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Wie helpt je met de hosting oplossing voor je website?

Remco Out DevOps
Bezoek medewerker pagina
Dave van Rooijen Senior support engineer
Bezoek medewerker pagina
Bob Heinen DevOps
Bezoek medewerker pagina
Dennis Wrona Support engineer
Bezoek medewerker pagina
Karin Pieterson Lead support
Bezoek medewerker pagina
Sjoerd Kuipers CCO
Bezoek medewerker pagina
Michael Hurenkamp Support engineer
Bezoek medewerker pagina
Thomas Kroese CEO
Bezoek medewerker pagina

“Na een aantal hosting partijen te hebben gehad werd het tijd voor een stabiele en snelle hosting die goed met WordPress om kan gaan. Stuurlui helpt daar perfect bij. Je betaald misschien iets meer maar je bent eigenlijk altijd online. Daarnaast is de communicatie super in vergelijking met grotere bedrijven. Zeer tevreden.”

Thom de Bruin - DGA van De Baard
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.