WordPress Hosting

Wij bieden WordPress hosting op maat. Specifiek afgestemd op WordPress en rekening houdend met de complexiteit van jouw website en de wensen van jouw gebruikers. Of je nou razendsnelle WordPress optimized hosting zoekt of een stabiele shared server, wij monitoren 24/7, zijn telefonisch bereikbaar en zorgen voor dagelijkse backups.

Op maat WordPress hosting oplossing

Hosting is in grote mate afhankelijk voor de prestaties van een website. De snelheid van de server bepaalt bv. voor een belangrijk deel de snelheid van een website. Maar niet elke website heeft razendsnelle WordPress hosting nodig. Soms is een minder krachtige shared hosting oplossing voldoende.

Door met verschillende vaste hosting leveranciers te werken kunnen we voor elke website een op maat oplossing leveren.

WordPress hosting, bij Stuurlui krijg je altijd een oplossing op maat
Razendsnelle WordPress hosting in samenwerking met onze leverancier Savvii

Razendsnelle hosting speciaal voor WordPress

Voor snelle, veilige en onderhoudsvriendelijke hosting werken wij veel samen met SAVVII. De Premium VPS servers van SAVVII onderscheiden zich door:

  • Geoptimaliseerd voor snelheid
  • Nginx en Varnish caching
  • Standaard Content Delivery Network
  • Standaard SSL
  • Hardware firewall
  • Brute force prevention

Premium vs. standaard hosting

Wij werken o.a. voor:

Bij onze WordPress hosting oplossingen is domeinnaamregistratie en mail optioneel

Domeinnaamregistratie en mail optioneel

Veel klanten geven er de voorkeur aan om ook de domeinnaam en mail onder te brengen bij ons. Daardoor zijn ze verzekerd van één aanspreekpunt voor alle vragen over de website en mail. Het verhuizen van de domeinnaam en mail is echter geen vereiste. In veel gevallen werken we met een zogenaamde DNS redirect waardoor de domeinnaam en de mail kunnen blijven staan bij de huidige hostingpartij.

In beide gevallen kunnen we meedenken over de meest passende oplossing voor jouw situatie.

Maandelijks opzegbaar

Ben je bang dat WordPress hosting een lock-in creëert waardoor je ‘vast’ zit aan je webbouwer? Niet bij ons. Al onze contracten zijn maandelijks opzegbaar en als je weer bij ons weg wilt zijn wij contractueel verplicht om mee te helpen bij het verhuizen naar een andere partij. Zo zeker zijn wij van onze service!

Al onze WordPress hosting oplossingen zijn maandelijks aan vast, zo zit je nergens aan vast!
Stuurlui Online Marketing Wij verkopen geen onzin

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Wil je een nieuwe WordPress website laten maken? Bekijk dan deze pagina.

Bekijk ook onze andere diensten:

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Thomas Kroese

Founding partner & business development

“Na een aantal hosting partijen te hebben gehad werd het tijd voor een stabiele en snelle hosting die goed met WordPress om kan gaan. Stuurlui helpt daar perfect bij. Je betaald misschien iets meer maar je bent eigenlijk altijd online. Daarnaast is de communicatie super in vergelijking met grotere bedrijven. Zeer tevreden.”

- Thom de Bruin, DGA bij De Baard
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5