Expertise

Content platform

Bij Stuurlui hebben we ruime ervaring met content platformen. De content platformen die wij opleveren zijn volledig open source WordPress websites waarbij je zelf alle content gemakkelijk kan wijzigen.

content-platformen

Onze content platformen voldoen aan de laatste webtechnieken op gebied van performance en strategisch kunnen we uitstekend meedenken over toffe functionaliteiten zoals de kook-modus bij Uit Paulines Keuken. Dit, in combinatie met onze betrouwbare, stabiele, goed bereikbare support na livegang zorgt ervoor dat opdrachtgevers ons met een 9.6 waarderen.

Ervaren met content platformen

Op het gebied van content platformen werken we voor diverse opdrachtgevers en houden we ons bezig met een breed scala aan projecten. Voor de Jaarbeurs hebben we het platform Dutch Health Hub opgeleverd. Voor Mednet hebben we het content platform voor hun leden opgeleverd. Een andere uitdaging was de website van Uit Paulines Keuken, die veel gebruiksvriendelijke functionaliteiten bevat! Geen technische uitdaging is ons te gek. Als jij het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen!

We werken nu ruim een jaar samen met Stuurlui en zijn heel tevreden. Ze denken met je mee, geen vraag is teveel en komen met leuke en creatieve oplossingen. Ze zijn een betrouwbare, hands-on partij die met je meedenkt en je ontzorgt met al je wordpress problemen. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken.

Pauline Weuring - Eigenaar van Uit Paulines Keuken
108 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Wij werken o.a. voor:

ONS Werk

Content platformen die we gebouwd hebben

Contentplatform voor MedNet
Mednet

Contentplatform voor MedNet

Read more about this project
Doorontwikkeling en beheer UitPaulinesKeuken
UitPaulinesKeuken

Doorontwikkeling en beheer UitPaulinesKeuken

Read more about this project
Ontwikkeling content platform voor de Jaarbeurs
Jaarbeurs

Ontwikkeling content platform voor de Jaarbeurs

Read more about this project

Waar we trots op zijn

4.8
Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag