Expertise

High traffic websites

Bij Stuurlui hebben we veel ervaring met high traffic websites. Of het nu om een webshop met piekbelasting, een van de populairste foodblogs van Nederland tijdens Kerst of de websites van de GGD tijdens de corona crisis gaat, wij zorgen ervoor dat je altijd online bent.

High traffic websites

Wij zorgen ervoor dat de code dusdanig geoptimaliseerd is dat onze websites het minimale van de server vragen. Dit, in combinatie met onze betrouwbare, stabiele en goed bereikbare support, die zelfs buiten kantoortijden bereikbaar is, zorgt ervoor dat opdrachtgevers ons met een 9.6 waarderen. 

Ervaren met high traffic websites

Bij Stuurlui hebben we veel ervaring met high traffic websites. Zo beheren we al jaren de website van Clean Nutrition, die zeer regelmatig met eenmalige acties voor piekbelasting zorgt. Uit Paulines Keuken is ook een website die we beheren waarbij de piek eerder verdeeld is over een aantal dagen. Tijdens de corona crisis hebben we de website van de GGD in beheer genomen en gezorgd dat deze tijdens de crisis uitstekend bereikbaar was. Geen technische uitdaging is ons te gek. Als jij het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen en beheren!

Met Stuurlui samen werken is werkelijk een feest. Ze begrijpen goed wat de wensen zijn, denken mee en komen met eigen ideeën. De website die ze voor mij ontwikkeld hebben en onderhouden voldoet aan alle gestelde eisen en was binnen de afgesproken tijd klaar. Toppers!

Eddy Muller - Technisch manager van Clean Nutrition
108 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Dienstverlening

We hebben onze dienstverlening geoptimaliseerd zodat we high traffic websites optimaal van dienst kunnen zijn. Zo zijn we middels ons meest uitgebreide pakket in de SLA ook bereikbaar buiten kantoortijden en kunnen we tijdens piekmomenten zorgen dat er developers stand by staan. Ook hebben we zeer betrouwbare hosting partners die een uptime van 99,96% kunnen garanderen.

Wij werken o.a. voor:

ONS WERK

High traffic cases

Donatiewebsite voor een live event
Handicap.nl

Donatiewebsite voor een live event

Read more about this project
Performance optimalisatie Gold Dry
Gold Dry

Performance optimalisatie Gold Dry

Read more about this project
Technisch partner Clean Nutrition
Clean Nutrition

Technisch partner Clean Nutrition

Read more about this project
Doorontwikkeling en beheer UitPaulinesKeuken
UitPaulinesKeuken

Doorontwikkeling en beheer UitPaulinesKeuken

Read more about this project

Waar we trots op zijn

4.8
Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag