Expertise

Webshops

Met Stuurlui hebben we ruime ervaring met WooCommerce webshops. Het eindproduct is altijd een volledig open source WordPress webshop waarbij je zelf alle content gemakkelijk kan wijzigen.

webshops

Onze webshops voldoen aan de laatste webtechnieken op gebied van performance en zijn vrijwel altijd gekoppeld aan een externe systemen (PostNL, ERP, PIM etc.).  Dit, in combinatie met onze betrouwbare, stabiele, goed bereikbare support na livegang zorgt ervoor dat opdrachtgevers ons met een 9.6 waarderen. 

Ervaren met webshops

Op het gebied van webshops houden we ons bezig met een breed scala aan projecten. Zo zijn we al jaren technisch partner van Clean Nutrition, waarmee we intensief doorontwikkelen. Rep en Roer is een voorbeeld van webshop die musicals aan het onderwijs verkoopt waarbij we de website in beheer hebben genomen en gekoppeld aan Twinfield. Voor Golddry hebben we verschillende optimalisaties doorgevoerd waardoor de load gehalveerd is en de pagina snelheid met 45% is gestegen. Geen technische uitdaging is ons te gek. Als jij het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen!

Met Stuurlui samen werken is werkelijk een feest. Ze begrijpen goed wat de wensen zijn, denken mee en komen met eigen ideeën. De website die ze voor mij ontwikkeld hebben en onderhouden voldoet aan alle gestelde eisen en was binnen de afgesproken tijd klaar. Toppers!

Eddy Muller - Technisch manager van Clean Nutrition
108 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Wij werken o.a. voor:

ONS WERK

Webshop cases

Performance optimalisatie Gold Dry
Gold Dry

Performance optimalisatie Gold Dry

Read more about this project
Technisch partner Clean Nutrition
Clean Nutrition

Technisch partner Clean Nutrition

Read more about this project

Certificaten en awards

4.8
Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag