Online marketing bureau in Utrecht

Bij Stuurlui hebben we 21 verschillende specialisten in dienst die jouw organisatie verder kunnen laten groeien. Wij hanteren een conversie gerichte werkwijze, de ROI staat bij al onze projecten centraal. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief & oplossingsgericht en denken graag met je mee. Lees hieronder wat ons onderscheidt als online marketing bureau!

Bekijk ook zeker even de website van online marketing bureau ODIV, waarmee we veel samenwerken.

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Sjoerd Kuipers

Founding partner & online marketeer
Met je online marketing bureau de juiste mix vinden!

Met je online marketing bureau de juiste mix vinden!

Dat een goede online marketing strategie tegenwoordig onmisbaar is, hoeven we jou niet te vertellen. Jij kent online marketing, en weet dat je bedrijf daar baat bij zal hebben. Het onder de aandacht brengen van jouw website, jouw diensten en jouw producten doe je het meest succesvol door al je (online) uitingen op elkaar af te stemmen. Het gaat namelijk om de mix!

Waar de focus ligt in deze mix, wordt bepaald door jouw bedrijf. Ieder bedrijf is anders, en de juiste mix vinden die bij het bedrijf past, bij de klanten past en jullie specialisten in hun kracht zet is een leuke puzzel. En dat is precies waar wij goed in zijn: samen met jou bepalen onze online marketing specialisten de ideale online marketing mix voor jouw bedrijf.

Brainstormen met je online marketing bureau over potentiele campagnes

Online Marketing kost toch heel veel geld?

We begrijpen dat een online marketing bureau een investering is in je bedrijf. Je wil weten of zich dat wel terug gaat verdienen.

Daarom rekenen we in elk traject de ROI (Return On Investment) uit. Zo krijg je een inzicht in wat wij verwachten dat de strategie gaat opleveren. We brengen in kaart welke mogelijkheden er zijn, en bepalen samen met jou welke strategie we in gaan zetten. Op elk punt in het traject geven we je inzicht in wat we doen en wat we daarvan verwachten. Dit doen we bijvoorbeeld door nieuwe ideeën pro-actief te communiceren, en maandelijks een optimalisatie rapport op te sturen: een overzichtelijk document waarin je kunt zien hoe de online marketing campagne het doet.

“Leuk bureau. Aardige en kundige online marketing experts. Wij doen graag zaken met ze en zullen dat zeker blijven doen.”

- Sjoerd van Barneveld, Marketing manager bij Debuut BV
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5

Hoe weet ik dat Stuurlui mijn dienstverlening echt begrijpt?

We doen intensief identiteitsonderzoek. We beginnen het traject bijvoorbeeld meestal met een kick-off, waarbij we uitgebreid de tijd nemen om alles van je te horen over je bedrijf. Niet alleen het marketing doel, maar ook waarom het bedrijf (ooit) is gestart, waar jullie naartoe willen groeien. Is het meer iets om te ervaren? Dan komen we graag op bezoek voor een rondleiding.

We geloven dat een online marketing bureau pas echt goed voor je kan werken als we een goed beeld hebben van wie jullie zijn en wat jullie doen. Door deze kick-off en kennismaking kunnen we je veel beter helpen te bepalen wat het beste online marketing plan is. Je zult zelf al een idee hebben van mogelijke zoekwoorden en globale kenmerken van je doelgroep, maar hoe weet je waar je je op moet focussen? Onze online marketing specialisten helpen je hierbij!

Intensief identiteitsonderzoek gebruiken om meerwaarde als online marketing bureau te creëren

Wij werken o.a. voor:

Onafhankelijk advies omdat we beschikken over alle online marketing kanalen

Kunnen jullie alles qua online marketing?

Ja, we hebben specialisten op alle marketing kanalen. Daardoor kunnen we een heel onafhankelijk advies geven, wat we heel belangrijk vinden.

Wanneer we alleen maar, of voornamelijk, gespecialiseerd zouden zijn in adverteren op Facebook bijvoorbeeld, is het voor de hand liggend dat we een online marketing strategie ontwerpen waarin Facebook een grote rol speelt. Terwijl dat misschien helemaal niet het beste kanaal is voor het marketing doel!

Daarom blijven wij ons ontwikkelen op alle marketing en social media kanalen.

“Wij, UBN Uitzendbureau, wilden een WordPress website laten maken waarmee we de uitzendkrachten nog beter mee bereiken en hun van dienst zijn. Een aantal partijen hebben we hierover gesproken en met Stuurlui hadden we gelijk een klik. Zij hadden direct door waar we voor staan en wat we willen uitstralen. Met de strakke deadline zijn ze dit niet uit het oog verloren en hebben ze een functionele en geoptimaliseerde website op tijd geleverd. Wij zijn blij met Stuurlui.”

- Djony Jurg, Marketing manager bij UBN Uitzendbureau
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5

Hoe weet ik dat jullie op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Elke maand brengen wij een trend blog uit, met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. We communiceren dagelijks over nieuwe dingen binnen de afdelingen en nemen pro-actief contact op met de klant als we naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen nieuwe ideeën hebben.

Daarnaast hebben we een intern messenger systeem, waarbij we een kanaal hebben alleen voor nieuws artikelen op het gebied van online marketing. En we geven maandelijkse presentaties aan het hele team wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn. We vinden online marketing gewoon echt heel leuk, en besteden veel (vrije) tijd aan het lezen van de nieuwste trends en onderzoeken. Zo blijven we als online marketing bureau op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen!

Een online marketing bureau dat op de hoogte blijft van alle trends en ontwikkelingen
Het kantoor van Stuurlui

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice online marketing bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites en bijbehorende campagnes.

Wil je een nieuwe WordPress website laten maken? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie!

Bekijk ook onze andere diensten: