Een fullservice WordPress bureau in Utrecht
Een fullservice WordPress bureau in Utrecht

Ahoy…

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui bestaat uit een ervaren team van 21 bemanningsleden. We zijn klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben.

Ons werk

Over Stuurlui

Stuurlui is opgericht vanuit de overtuiging dat alle organisaties gebaat zijn bij één aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van WordPress en online marketing omdat dit efficiënter is en betere resultaten oplevert.

In mei 2014 zijn online marketeer Sjoerd, bedrijfskundige Thomas en WordPress developer Hans gestart in een klein kantoortje in het centrum van Tilburg. De gedeelde kennis en ervaring die ze tot dan toe op hebben gedaan voor verschillende opdrachtgevers vormde de basis van de dienstverlening van Stuurlui. Begin 2015, na 8 maanden, werd de eerste developer aangenomen.

4 Jaar en 5 verhuizingen later is Stuurlui een fullservice WordPress bureau met 21 online specialisten in dienst. We zijn groot genoeg om in alle facetten van development en online marketing een specialist in huis te hebben en klein genoeg om snel te schakelen. Stuurlui heeft continuïteit, resultaat en service hoog in het vaandel staan. Met 350+ websites van 200+ verschillende klanten in onderhoud weten wij wat er nodig is om langlopende samenwerkingen op te zetten met onze klanten.

STRL

8 redenen om met Stuurlui in zee te gaan

 1. Totaaloplossing

  Één aanspreekpunt voor alles op het gebied van website, hosting en online marketing

 2. Rendement

  Meer rendement uit je website en je online marketing inspanningen. Duidelijk inzicht in de kosten en de opbrengsten van alle inspanningen.

 3. Duurzaam

  Investeer in een solide partij die duurzaam bouwt, goed bereikbaar is(ook in de toekomst) en meedenkt. Goedkoop wordt anders echt duurkoop.

 4. Ervaring

  Bij ons werkt ervaren ‘bemanning’. Jouw project is voor ons geen oefenproject voor een stagiaire.

 5. Innovatief en creatief

  Wij komen proactief met nieuwe ideeën. Daarom doe je zaken met een bureau.

 6. Samenwerking

  Wij trainen jou en jouw team zodat jullie content op de website zoveel mogelijk zelf kunnen aanpassen. Voor het technische werk heb je ons.

 7. Technisch

  Omdat we al jaren met WordPress werken, kennen we de kansen en de beperkingen als geen ander. Hier worden geen beginnersfouten gemaakt.

 8. Transparant

  Alles open source gebouwd dus snel, duurzaam en zonder dure lock-in. Alle contracten zijn maandelijks opzegbaar. We zijn eerlijk over uren en sturen niet voor elk telefoontje gelijk een rekening.

Wij werken o.a. voor:

STRL

Stuurlui op Instagram

STRL

Werken bij Stuurlui