Over ons

Een Fullservice WordPress bureau in Utrecht

Ahoy! Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui bestaat uit een ervaren team van 42 bemanningsleden. We zijn klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben.

Bekijk ons werk

Webdesign bureau Stuurlui heeft veel ervaring met het maken van WordPress webdesigns

Ons verhaal

Al bijna 10 jaar helpen wij bedrijven online succesvol zijn. Zonder omwegen en maximaal resultaat. Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat.

Met een team van 42 specialisten zetten wij ons vol passie en plezier voor onze klanten in, elke dag. We zijn stuk voor stuk specialisten op allerlei verschillende gebieden.

Samen één team om jouw website te bouwen of verbeteren. Maar er is meer. We willen niet alleen de beste zijn in het vak, we vinden het minstens zo belangrijk om maatschappelijke waarde te creëren. Oftewel impact, op onze opdrachtgevers, onze medewerkers en onze omgeving.

Kan jouw website wel een boost gebruiken en zoek je een bureau dat verder kijkt dan ‘gewoon websites maken’? Stop met zoeken en maak kennis met Stuurlui en zijn bemanning.

Kennismaken met de bemanning

Stuurlui

Mijlpalen

Mei 2014

Fullservice WordPress bureau Stuurlui wordt opgericht.

Oktober 2014

We verhuizen van Tilburg naar Utrecht en huren ons eerste echte kantoorpand.

Januari 2015

Stuurlui groeit en dus is er extra bemanning nodig. De eerste medewerker komt in dienst.

Februari 2015

We vieren carnaval met het bedrijf op de plek waar het allemaal begon, in Tilburg. Dit is nu een jaarlijkse traditie!

April 2015

Het nieuwe tafelvoetbalspel wordt in gebruik genomen, een aanwinst voor onze werkplek.

Juni 2016

Oprichting online marketing bureau Odiv, specialist in marketingcampagnes.

Augustus 2016

We blijven groeien en verwelkomen inmiddels onze tiende medewerker. Hijs de zeilen!

Maart 2018

We verhuizen naar een gloednieuw pand: campus Werkspoor. Een geweldige thuisbasis.

April 2019

Oprichting Control F5, het jongere broertje van Stuurlui.

Mei 2019

De tijd vliegt! We vieren ons 5-jarig jubileum.

Juni 2019

De twintigste medewerker is aan boord.

Oktober 2019

We slepen onze eerste grote prijs in de wacht, de FD Gazellen Award.

Oktober 2020

Stuurlui is voor de tweede keer genomineerd voor de FD Gazellen Award.

December 2020

Stuurlui staat in de FONK100 beste bureaus van 2020!

Doen waar we goed in zijn

WordPress is ons ding en daar weten we dan ook alles van af. Wij zijn gek op complexe digitale vraagstukken. Drop jouw vraag bij ons en wij komen met slimme en praktische oplossingen die aansluiten op jouw wensen.

Ieder project is uniek, daarom wordt er aan de hand van specifieke doelen en ambities aan gewerkt. Onze projectmanagers zorgen voor een soepel verloop van het proces en onze supportmedewerkers zijn altijd bereikbaar om support te leveren.

Brainstormsessie over een WordPress webdesign op ons kantoor te Utrecht

Een toffe werkplek

Vanaf de start van Stuurlui wisten we een ding zeker. We willen dat onze werknemers net zo blij zijn als onze klanten. Passie, plezier en persoonlijke ontwikkeling staan dan ook voorop.

In het kader van vitaliteit proberen we ieder kwartaal een nieuwe sport uit en staat er dagelijks een geweldig goede lunch klaar voor de broodnodige energie.

Onze omgeving een beetje mooier maken

Hoe kan je als klein bureau een grote impact op de omgeving maken? Door bedrijven die al een grote impact hebben te helpen hun impact te vergroten. Wij helpen goede doelen en fondsen als Red een Kind, HandicapNL, Rutgers, VSO, Natuur en Milieufederaties, Jantje Beton en Alzheimer Nederland met slimme, creatieve en goed converterende online producten en campagnes.

Maatschappelijk verantwoord plezier

Bij Stuurlui geloven we in ondernemerschap en plezier als oplossing voor maatschappelijke vraagstukken. Deze twee gaan wat ons betreft hand in hand. Daarom steken we ook graag tijd in werk met een maatschappelijk doel. Bekijk hieronder een greep uit onze ‘impactprojecten’.

Onze impactprojecten

 • Jong talent stimuleren
  • We willen jong talent stimuleren, daarom investeren we graag in een nieuwe generatie developers. Met veel plezier verzorgen we gastlessen bij REA College in Utrecht voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 • Volop in beweging
  • Ieder kwartaal proberen we een andere sport uit. Wandklimmen, zeilen, squashen, niets is ons te te gek. Zo blijven we lekker vitaal met elkaar.
  • We houden van teamsport en gezelligheid dus natuurlijk doen we mee met Footy: het gezelligste bedrijfsvoetbaltoernooi voor MKB!
 • Donaties en acties voor goede doelen
  • We houden ervan om creatief bezig te zijn en zijn daarom altijd te porren voor projecten waar wij deze skills kunnen inzetten. Zo hebben we bijvoorbeeld fietsen in elkaar gezet voor Afrika.
  • Hardlopend geld inzamelen voor goede doelen. We schrijven ons een paar keer per jaar in voor sportevenementen zoals de ‘Singelloop’ en de ‘Rugzakrun’. Alle sponsoropbrengsten gaan naar een goed doel.
  • Een frisse start! Op nieuwjaarsdag springen wij in de ijskoude Noordzee. Alle donaties voor de nieuwjaarsduik gaan naar een goed doel.
 • Kennis maken en kennis delen
  • Onze ervaring en passie voor het vak delen we maar al te graag. Zo geven we regelmatig presentaties op meetups en waren we hoofdsponsor van WordCamp.
  • Websites voor iedereen! Wij vinden het belangrijk dat iedereen, dus ook mensen met een functiebeperking, een website makkelijk en snel kunnen gebruiken. Om meer bewustwording te creëren doen we meerdere keren per jaar onderzoek naar digitale toegankelijkheid en organiseren we workshops over dit thema.

De bemanning

Sjoerd Kuipers CCO
Bezoek medewerker pagina
Hans Oorschot COO
Bezoek medewerker pagina
Thomas Kroese CEO
Bezoek medewerker pagina
Regien Vleems CHRO
Bezoek medewerker pagina
Karin Pieterson Lead support
Bezoek medewerker pagina
Chris van den Broek Senior designer
Bezoek medewerker pagina
Iwin van de Kamp Lead developer
Bezoek medewerker pagina
Sander Kartman Lead Low-code
Bezoek medewerker pagina

6 Redenen om met Stuurlui in zee te gaan

1

Ervaring

Bij ons werkt ervaren bemanning. Stuk voor stuk specialisten op allerlei verschillende gebieden. Samen één team om jouw website te bouwen of verbeteren.

2

Eerlijk en transparant

Alles is open source gebouwd; dus snel, duurzaam en zonder dure lock-in. Al onze contracten zijn maandelijks opzegbaar. Daarnaast zijn we eerlijk over uren en sturen niet voor elk telefoontje een rekening.

3

Innovatief en creatief

Wij zijn gek op complexe digitale vraagstukken. Drop jouw vraag bij ons en wij komen met slimme en praktische oplossingen die aansluiten op jouw wensen.

4

Samenwerking

Wij werken met een vast, jong, enthousiast team. Vastbesloten om samen het beste resultaat te behalen. We halen deadlines en komen onze afspraken na.

5

Digitaal toegankelijk

Wij zijn gespecialiseerd in toegankelijke websites. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan rekenen op een geweldige online ervaring.

6

Service en support

Wij trainen jou en jouw team zodat jullie content op de website gemakkelijk zelf kunnen aanpassen. Voor het technische werk heb je ons. En natuurlijk staat ons support team altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.