Een fullservice WordPress bureau in Utrecht
Een fullservice WordPress bureau in Utrecht

Ahoy…

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui bestaat uit een ervaren team van 21 bemanningsleden. We zijn klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben.

Ons werk

Over Stuurlui

Stuurlui is opgericht vanuit de overtuiging dat alle organisaties gebaat zijn bij één aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van WordPress en online marketing omdat dit efficiënter is en betere resultaten oplevert.

In mei 2014 zijn online marketeer Sjoerd, bedrijfskundige Thomas en WordPress developer Hans gestart in een klein kantoortje in het centrum van Tilburg. De gedeelde kennis en ervaring die ze tot dan toe op hebben gedaan voor verschillende opdrachtgevers vormde de basis van de dienstverlening van Stuurlui. Begin 2015, na 8 maanden, werd de eerste developer aangenomen.

4 Jaar en 5 verhuizingen later is Stuurlui een fullservice WordPress bureau met 21 online specialisten in dienst. We zijn groot genoeg om in alle facetten van development en online marketing een specialist in huis te hebben en klein genoeg om snel te schakelen. Stuurlui heeft continuïteit, resultaat en service hoog in het vaandel staan. Met 350+ websites van 200+ verschillende klanten in onderhoud weten wij wat er nodig is om langlopende samenwerkingen op te zetten met onze klanten.

STRL

6 redenen om met Stuurlui in zee te gaan

 1. Ervaring

  Bij ons werkt ervaren bemanning. Stuk voor stuk specialisten op allerlei verschillende gebieden. Samen één team om jouw website te bouwen of verbeteren.

 2. Eerlijk en transparant

  Alles is open source gebouwd; dus snel, duurzaam en zonder dure lock-in. Al onze contracten zijn maandelijks opzegbaar. Daarnaast zijn we eerlijk over uren en sturen niet voor elk telefoontje een rekening.

 3. Innovatief en creatief

  Wij zijn gek op complexe digitale vraagstukken. Drop jouw vraag bij ons en wij komen met slimme en praktische oplossingen die aansluiten op jouw wensen.

 4. Samenwerking

  Wij werken met een vast, jong, enthousiast team. Vastbesloten om samen het beste resultaat te behalen. We halen deadlines en komen onze afspraken na.

 5. Digitaal toegankelijk

  Wij zijn gespecialiseerd in toegankelijke websites. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan rekenen op een geweldige online ervaring.

 6. Service en support

  Wij trainen jou en jouw team zodat jullie content op de website gemakkelijk zelf kunnen aanpassen. Voor het technische werk heb je ons. En natuurlijk staat ons support team altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Wij werken o.a. voor:

STRL

Stuurlui op Instagram

STRL

Werken bij Stuurlui