Low-code

11 websites gemigreerd voor Mobility Invest Group

Mobility Invest Group website business case
Low code websites

Mobility Invest Group (MIG) levert maatwerkoplossingen op het gebied van mobiliteit. Dat doen ze voornamelijk onder de naam van hun labels, zoals Reisbalans en Dumoco. Voor ieder label hanteert MIG een eigen website. Voorheen werden deze door eigen IT’ers geüpdatet en onderhouden. Omdat dit veel interne capaciteit kostte, besloten ze hun sites te verhuizen naar Stuurlui en het onderhoud volledig uit te besteden.

Low-code als basis

Om het onderhoud in de toekomst behapbaar te houden, werd gekozen om de websites om te zetten naar het Stuurlui low-code WordPress thema. De websites maakten voorheen gebruik van verschillende pagebuilders en plugins, waardoor updates en onderhoud per site verschilden. Door nu alles in hetzelfde thema na te bouwen, is onderhoud veel eenvoudiger. 

Elf sites in twee maanden

Het design van de bestaande sites mocht van MIG gelijk blijven. De elf sites werden in twee maanden tijd daarom volledig herbouwd in het low-code thema. Voor Reisbalans gold een iets ander traject, omdat bij deze site een database-overdracht plaatsvond. Deze website was zo gebouwd dat het niet herbouwd hoefde te worden, maar volledig overgenomen kon worden in beheer.

Alle gemigreerde websites

Reisbalans performance

Performance-optimalisatie

Voor Reisbalans, het snelst groeiende label van MIG, is bovendien een performance-optimalisatie uitgevoerd. “We zien duidelijk een verbetering in snelheid”, vertelt content developer Marieke van ’t Zet van MIG. “Naast het uitbesteden van onderhoud was die snelheid ook één van de redenen om over te willen stappen.”

 

Onderhoud en beheer inzichten door tools

Technisch minder afhankelijk

Sinds de low-code websites bij Stuurlui gehost worden, neemt Stuurlui het technisch beheer van de websites volledig voor rekening. “Zowel hosting als onderhoud van de websites liggen nu bij Stuurlui”, vertelt Marieke. “Er zijn maar weinig partijen die WordPress hosting aanbieden in combinatie met onderhoud en een SLA, zoals Stuurlui dat doet. Het is fijn dat ze goed bereikbaar zijn en snel reageren bij vragen, ongeacht waar de vraag over gaat.”

 

Sander Kartman Lead Low-code

Benieuwd hoe low-code jouw organisatie kan helpen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16G
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.