Wat komt er kijken bij het bouwen, hosten en onderhouden van een campagnewebsite?

Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis

Wat komt er kijken bij het bouwen, hosten en onderhouden van een campagnewebsite?

Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis wil nieuwe behandelingen en innovaties in de zorg stimuleren en het verblijf van patiënten zo prettig mogelijk maken. Daar zijn onderzoek en giften voor nodig. Opdracht aan Stuurlui: bouw een campagnewebsite (https://www.steunhetvrouwenhart.nl/) die inspireert en activeert, die verhalen en projecten mooi weergeeft en zorgt voor een duidelijke donatie flow.

We zijn het proces gestart met het wireframen en designen van een campagnewebsite die aandacht vraagt voor hart- en vaatziekten onder vrouwen. Door de verkoop van armbandjes kunnen ze het onderzoek hiernaar financieren. Wij hebben een koppeling met payment gateway Buckaroo opgezet zodat mensen makkelijk kunnen afrekenen. En er is een postcode API geïntegreerd in het bestelformulier die ervoor zorgt dat mensen het formulier snel en makkelijk kunnen invullen. De website is erg schaalbaar opgezet. Toen de armbandjes uitverkocht waren is het bestelformulier snel omgebouwd naar een donatieformulier.

Vanuit de campagnewebsite zijn we het traject ingegaan om de website van Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis te wireframes, ontwerpen en bouwen, waarbij veel elementen zijn hergebruikt.

Kennissessies voor goede doelen & fondsen

Stuurlui organiseert regelmatig kennissessies voor goede doelen & fondsen. Onderwerpen die bij voorgaande edities besproken zijn, zijn o.a. de volgende:

  • Van incidentele naar structurele donateur
  • Digitale innovatie binnen fondsenwerving
  • De gehele donatieflow in kaart brengen

Wil jij graag een uitnodiging ontvangen voor deze kennissessies? Klik dan op de button hieronder!

Ja, ik wil graag een uitnodiging ontvangen!

Van design tot realisatie van een nieuwe website: bij Stuurlui ben je aan het goede adres! Een fijne partij om mee samen te werken.

- Amber Valk - van Raalten, Online Marketeer bij Vrienden UMC Utrecht
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Thomas Kroese

Founding partner & business development