Ons werk

Nieuwe corporate website IVA Business School

Corporate website IVA
Corporate Onderwijs

IVA Business School, voorheen IVA Driebergen, is een particuliere managementopleiding voor de auto- en watersportwereld. Al jaren staan ze bovenaan in de rankings van beste mbo- en hbo-opleidingen in Nederland. IVA Business School is gevestigd op een unieke, prachtige campus in de bossen in Driebergen.

100 jarig bestaan

Om het 100 jarig bestaan te vieren in 2030 heeft de IVA Business School een nieuwe positionering doorgevoerd. Hier hoort natuurlijk ook een volledig vernieuwde website bij. In de strategische fase hebben we veel aandacht besteed aan de doelen en de premium uitstraling van de IVA en het traditionele karakter, dit heeft uiteindelijk geleid tot goed doordachte wireframes.

Mobile first

Het bezoek van de IVA is 80 (!)% afkomstig van mobiele apparaten. De ontwikkeling van de strategie, het design en het development is gebeurd vanuit een mobile first gedachtegoed.

API met Microsoft Dynamics

De IVA gebruikt Microsoft Dynamics als CRM systeem. In samenwerking met de leverancier van het CRM hebben we een API koppeling gebouwd waarbij alle formulier inzendingen (open dagen, contact, brochure etc.) automatisch door worden geschoten naar het CRM. Ook leest de website uit wanneer het maximaal aantal bezoekers van een open dag bereikt is.

Nauwe samenwerking met marketing afdeling

In samenwerking met de gehele marketingafdeling van de IVA hebben we de website voor lead generatie ingericht. Naast dat al onze website technisch geoptimaliseerd zijn voor SEO hebben we wat maatwerk ingebouwd. Zo hebben we o.a. een exit intent pop-up gebouwd en een chat functie geïmplementeerd. De marketing afdeling van de IVA gaat dit doormeten en op basis van de bevindingen gaan we de website doorontwikkelen.

Bemanning die aan dit project heeft gewerkt

Hans Oorschot COO
Bezoek medewerker pagina
Minke Kroon Projectmanager
Bezoek medewerker pagina
Dave van Rooijen Senior support engineer
Bezoek medewerker pagina
Sjoerd Kuipers CCO
Bezoek medewerker pagina
Alexander Skiczuk Senior designer
Bezoek medewerker pagina
Robbert Imhof Senior developer
Bezoek medewerker pagina

Gerelateerde projecten

WordPress partner NCOI
NCOI

WordPress partner NCOI

Read more about this project
Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer
Kwekkeboom

Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer

Read more about this project
Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.