Ons werk

Doorontwikkeling en beheer UitPaulinesKeuken

High traffic

Uitpaulineskeuken.nl is een van de populairste foodblogs van Nederland. De website bevat duizenden inspirerende, gezonde, en guilty pleasure recepten. De fotografie van de verschillende gerechten wordt veel aandacht aan besteed en doet menig bezoeker watertanden.

Online trends en 0-meting

Met miljoenen bezoekers per jaar en telkens veranderende omgevingsfactoren zoals food-trends, Google-updates en nieuwe technologieën is UitPaulinesKeuken constant in ontwikkeling. De vraag aan Stuurlui was of wij de lead konden nemen in het technische en functionele beheer van de website.

Om dit te doen hebben we een uitgebreide technische analyse gemaakt van de website bij wijze van een 0-meting. Vervolgens zijn we in overleg gegaan met onze hostingleverancier Savvii voor een maatwerk hosting oplossing, ingericht voor piekbelasting. Ook zijn we met de klant in overleg gegaan voor hun wensen m.b.t. doorontwikkeling. Dit vormde de basis voor de verdere samenwerking.

Van quick fixes naar fundamentele wijzigingen

Kort na het overnemen van het beheer, maar nog voor het drukste moment van het jaar (de decembermaand) hebben we al veel optimalisaties door kunnen voeren. Tijdens de drukste dagen hebben we ook in het weekend en in de avonden standby gestaan voor monitoring en eventuele trouble shooting. Hierna zijn we aan de slag gegaan met meer fundamentele wijzigingen zoals de opzet van custom post types en taxonomieën in de achterkant van de website. Dit alles om uiteindelijk een schonere, snellere website te krijgen die eenvoudiger in kan spelen op nieuwe ontwikkelingen zoals facet search en facet navigation.

Vernieuwing website

Inmiddels werken wij aan de lancering van een volledig vernieuwd UitPaulinesKeuken waarin wij in driehoeksverhouding met het online marketing bureau van de klant samenwerken om alle laatste technologieën en webstandaarden in de website te verwerken. Zo realiseren we samen een toekomstbestendig platform wat klaar is voor verdere groei en prominentere rol te krijgen in de Nederlandse keukens!

Bemanning die aan dit project werkt

Huub Krauth Lead developer
Bezoek medewerker pagina
Chris van den Broek Designer
Bezoek medewerker pagina
Thomas Kroese Founding partner & business development
Bezoek medewerker pagina
Karin Pieterson Projectmanager
Bezoek medewerker pagina
Dave van Rooijen Support manager
Bezoek medewerker pagina

Gerelateerde projecten

Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer
Kwekkeboom

Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer

Read more about this project
Technisch partner Clean Nutrition
Clean Nutrition

Technisch partner Clean Nutrition

Read more about this project
Thomas Kroese Founding partner & business development

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag