Ons werk

AB werkt website: Een gloednieuwe corporate website

AB Werkt featured image
Corporate Recruitment

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. AB Werkt helpt mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Dat doen ze in de sectoren waar ze goed in zijn: agro, industrie, food, groenvoorziening en logistiek. Medio 2020 werd de wens uitgesproken om een nieuwe website te ontwikkelen. Na een uitgebreid selectieproces werd Stuurlui de opdracht gegund. Aan de slag!

Strategie

Met AB Werkt hebben we veel aandacht besteedt aan het wireframen van de website. De website is helemaal ingericht op de doelgroepen die AB Werkt bedient. Verder hebben we uitgebreid gebrainstormd over hoe we meer dan 200+ vacatures die openstaan op een overzichtelijke manier kunnen presenteren aan de bezoeker. Uiteindelijk is er gekozen voor een overzichtelijke zoek- en filterfunctie die een centrale plek op de homepagina inneemt.

Eindresultaat AB werkt website

Het eindresultaat mag er zijn! De website is niet alleen qua design helemaal up-to-date maar er is ook veel aandacht geweest voor de functionaliteiten. Zo hebben we o.a. een koppeling gerealiseerd tussen het back-end systeem dat de vacatures beheert en de website. Zo worden alle vacatures automatisch ingeladen en alle sollicitanten direct doorgeschoten naar de database, wel zo efficiënt! Verder is de website uiteraard helemaal geoptimaliseerd voor SEO en o.a. Google For Jobs.

Bekijk het eindresultaat!

Sprints

Om te borgen dat de AB Werkt website blijft verbeteren hebben we na livegang maandelijkse sprints ingericht. Bij elke sprint bepalen we in een meeting met het projectteam van AB Werkt wat er opgepakt gaat worden. Nadat we de wensen gebouwd hebben worden deze vanuit beide kanten uitgebreid getest. Na definitief akkoord worden de wijzigingen naar live gepusht. Dit zorgt ervoor dat de website van AB Werkt te alle tijde voorzien is van de laatste technieken!

Bemanning die aan dit project werkt

Iwin van de Kamp Lead developer
Bezoek medewerker pagina
Minke Kroon Projectmanager
Bezoek medewerker pagina
Sjoerd Kuipers CCO
Bezoek medewerker pagina
Robbert Imhof Senior developer
Bezoek medewerker pagina
Alexander Skiczuk Senior designer
Bezoek medewerker pagina

Gerelateerde projecten

Intensieve samenwerking met de Aethon Groep
Aethon

Intensieve samenwerking met de Aethon Groep

Read more about this project
Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer
Kwekkeboom

Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer

Read more about this project
Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16G
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.