Ons werk

Evenementen website voor ECC Leiden

Evenementen website voor ECC Leiden
B2B Low code websites

ECC Leiden biedt een ruime vergader-, evenementen- en congreslocatie met 15 unieke vergaderzalen en 4 creatieve hotspots die samen meer dan 2300 m² aan meeting & events ruimte bieden. Eind 2020 is de evenementen locatie compleet gerenoveerd en restyled, waarbij alle ruimtes zijn geüpgraded met een industriële look & feel. Deze uitstraling hebben we doorgetrokken in de nieuwe website.

Een website die aansluit bij de nieuwe stijl van ECC Leiden

Eind 2020 is ECC Leiden volledig gerenoveerd en restyled, met een gloednieuwe uitstraling die past bij de beste vergaderlocatie in de regio Leiden. Met zo’n transformatie hoort ook een nieuwe website die de nieuwe stijl weerspiegelt. Het was essentieel dat de website binnen een korte termijn kon worden opgeleverd, en dankzij onze efficiënte Low-code WordPress oplossing hebben we dit doel in no-time kunnen bereiken.

Dankzij de fijne samenwerking tussen beide partijen en de flexibiliteit van onze Low-code oplossing konden we snel een hoogwaardige website creëren die naadloos aansluit bij de vernieuwde identiteit van ECC Leiden.

Bekijk de website

Stuurlui heeft voor ECC Leiden een geheel nieuwe website opgeleverd in twee talen. Graag wil ik Sander bedanken voor de zeer prettige samenwerking! De website is top en vooral de samenwerking is subliem. Vragen worden snel opgepakt en er wordt goed met je meegedacht. Daarnaast is de interface van de website prachtig en werkt alles snel en goed. Aanpassen via WordPress is eenvoudig. Kortgezegd krijg je een kwalitatieve website die je normaal niet zou verwachten in deze prijscategorie. Klasse! We hopen nog langer samen te kunnen werken en zijn zeer tevreden met de nieuwe website van ECCLeiden.

Danny Hartman - Marketing & Brand Manager van ECC Leiden
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Bemanning die aan dit project werkt

Sander Kartman Lead Low-code
Bezoek medewerker pagina
Roderick Adang Account manager
Bezoek medewerker pagina

Gerelateerde projecten

Nieuwe website voor SmartTrackers by Visma
Visma

Nieuwe website voor SmartTrackers by Visma

Read more about this project
Snel een website online voor Alliantie voor Werkend Onderwijs
Werkend onderwijs

Snel een website online voor Alliantie voor Werkend Onderwijs

Read more about this project
Sander Kartman Lead Low-code

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.