Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Inspirerende 40

De 40 meest inspirerende merken van Nederland vragen niet om aandacht, ze krijgen het.

Aandacht is schaars. Je moet van goeden huize komen om het oog van mensen op je te vestigen. De Inspirerende 40 lukt het. Zij vragen niet om aandacht, ze krijgen het. Ze verkopen zichzelf niet, ze worden gekocht. En ze groeien vaak hard. Soms tot 80 procent in een volwassen markt. Ze bieden perspectief op een betere wereld.

Inspirerende-40

Onze diensten in dit project:

In 2017 mochten we de nieuwe website van strategiebureau Synergie al ontwerpen en bouwen, eind 2017 was het de beurt aan de website voor het paradepaardje van Synergie: De Inspirerende 40.

Het onderzoek wordt voor de zevende keer uitgevoerd en kent twee fases, waarin zowel het concept ‘inspiratie’ (wat is het) als de waardering van de organisaties wordt onderzocht. Het onderzoek werd uitgevoerd onder 1.992 Nederlandse consumenten en 1.190 businessprofessionals.

De website voor dit unieke project moest de lijst op een overzichtelijke manier kunnen weergeven, de mogelijkheid bieden om bij individuele projecten een case te tonen en dit alles moest eenvoudig te ‘managen’ zijn in de backend van de site.

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg
Een fullservice WordPress bureau in Utrecht
Een fullservice WordPress bureau in Utrecht

Ahoy…

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui bestaat uit een ervaren team van 16 bemanningsleden. We zijn klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben.

Ons werk

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Bezoek ons

Campus Werkspoor
Nijverheidsweg 16
3534 AM, Utrecht