Ons werk

Intensieve samenwerking met de Aethon Groep

Ondersteunende afbeelding voor case Aethon
Corporate Recruitment

De Aethon Groep ondersteunt met twee sterke merken (Aethon & Samen Professionals) organisaties in de zorg, bij de (semi-) overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs als totaalleverancier van personeel. Met als doel het creëren van duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Recruitment

De Aethon Groep is voorloper in de recruitmentmarkt. Met Stuurlui ondersteunen we de Aethon Groep online. We zorgen dat alle laatste recruitment technieken in de twee websites geborgd zijn zodat de Aethon Groep zich online optimaal positioneert en het genereren van sollicitaties niet uit het oog verliest.

Samen Professionals

Eind 2020 is het merk Samen Professionals voorzien van een nieuwe website. Dit project hebben we uitgevoerd volgens onze werkwijze:

Gedurende dit traject is de nadruk gelegd op het positioneren van de merkbeleving en het zo eenvoudig mogelijk genereren van sollicitaties.

Bekijk het eindresultaat!

Aethon.nl

Gelijktijdig is de website Aethon.nl omgebouwd van een maatwerk CMS naar een WordPress omgeving. Door deze wending kregen de marketeers van Aethon veel meer mogelijkheden in het beheren en optimaliseren van webpagina’s en content.

In augustus 2021 is Stuurlui gestart met een redesign van deze volledige website. In het redesign zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd. Deze wijzigingen zijn voorgesteld en uitgerold op basis van behaald klikgedrag, websiteverkeer en verdere informatie die is opgehaald in het recruitmentproces.

Een nieuwe functionaliteit is dat de vacatures zichtbaar zijn op kaarten, om zodoende visueel sterker te maken hoever een vacature zich van iemand zijn woonadres bevindt. Een gevolg hiervan is dat minder kandidaten solliciteren die uiteindelijk niet starten vanwege een te lage reisbereidheid.

Daarnaast is o.a. een matching-algoritme ontwikkeld waardoor kandidaten sneller geschikte vacatures kunnen vinden, die passen bij een bepaalde studie of diploma. Dit heeft gezorgd voor minder sollicitaties, maar met meer gekwalificeerde sollicitanten. Een grote optimalisatieslag in zowel de Candidate Journey als het daaropvolgende recruitmentproces!

Bekijk het redesign hier!

Sprints

Om te borgen dat de Aethon Groep zich online optimaal positioneert zijn na livegang tweewekelijkse sprints ingericht. Bij elke sprint wordt, in samenwerking met het projectteam van Aethon, bepaalt wat er opgepakt dient te worden om de website nog efficiënter te laten functioneren.

Deze aanpassingen worden tweewekelijks live gezet, doorgemeten en wederom geoptimaliseerd.

Bemanning die aan dit project werkt

Robbert Imhof Senior developer
Bezoek medewerker pagina
Hans Oorschot COO
Bezoek medewerker pagina
Regien Vleems CHRO
Bezoek medewerker pagina
Bob Heinen DevOps
Bezoek medewerker pagina
Bob van de Leur Senior developer
Bezoek medewerker pagina

Gerelateerde projecten

Een nieuwe corporate website voor AB Werkt
AB Werkt

Een nieuwe corporate website voor AB Werkt

Read more about this project
Nieuwe recruitment website voor SchaalX
SchaalX

Nieuwe recruitment website voor SchaalX

Read more about this project
Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.