Ons werk

WordPress multisite voor Shell Global Outpost Services

Global Outpost Services WordPress 1
Corporate Intranet

Global Outpost Services (GOS) voorziet medewerkers van Shell die wereldwijd op diverse locaties werken van de nodige tools om internationale gezinnen te helpen. GOS heeft Stuurlui ingeschakeld om een centraal, efficiënter en uniformer systeem te creëren via een nieuwe website. De nieuwe WordPress omgeving is zorgvuldig ontwikkeld met aandacht voor veiligheid en gebruiksvriendelijkheid, inclusief maatwerk oplossingen en een WordPress multisite oplossing voor toegang tot uitgebreide privécontent per Outpost locatie.

Global Outpost Services

Medewerkers van Shell werken op verschillende locaties over de hele wereld. Om deze locaties goed te kunnen ondersteunen, worden zij door Global Outpost Services (GOS) voorzien van alle tools die noodzakelijk zijn om de internationale gezinnen te helpen aarden en een vliegende start te hebben in hun nieuwe woon- en werkomgeving.

Een belangrijk middel dat GOS hiervoor gebruikt, is de website. Waar iedere Outpost-locatie voorheen zelf verantwoordelijk was voor een eigen website, wilde GOS overstappen naar een centraler, efficiënter systeem dat wereldwijd een meer uniforme uitstraling zou geven. Hiervoor kwamen zij uit bij Stuurlui.

Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid

Samen met het projectteam van GOS hebben we veel aandacht besteed aan de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe WordPress-omgeving. Er is een maatwerkoplossing ontwikkeld waar zowel Shell-medewerkers als gezinsleden zich na een aantal controles kunnen registreren om toegang te krijgen tot uitgebreide privécontent per Outpost-locatie. Deze oplossing is gebaseerd op een WordPress multisite-oplossing.

Voor de lokale beheerders van de subsites is er een online helpdesk voor editors ingericht. Hiermee hebben de beheerders altijd toegang tot speciaal voor dit WordPress-platform gemaakte instructievideo’s.

In het kader van de GDPR zijn er tevens maatregelen genomen voor de beveiliging van wachtwoorden en accounts, en worden er geautomatiseerde e-mails verstuurd als gebruikers gedurende langere tijd geen gebruik hebben gemaakt van het systeem.

Shell website continuous development

De WordPress-websites zijn aan de voorkant uitgerust met een interactieve kaart met alle Outpost-locaties en tijdsweergaven van de verschillende tijdzones. Zo hebben we samen met Global Outpost Services een platform gecreëerd dat GOS helpt om hun doelstelling te behalen. Doelstelling: Het ondersteunen van alle internationale Shell-medewerkers over de hele wereld!

Na de lancering van de websites hebben we direct samen met GOS een traject voor continue ontwikkeling opgezet. Hiermee monitoren we het gebruik en prestaties van de websites.

Bemanning die aan dit project werkt

Regien Vleems CHRO
Bezoek medewerker pagina
Minke Kroon Projectmanager
Bezoek medewerker pagina
Thomas Kroese CEO
Bezoek medewerker pagina
Hans Oorschot COO
Bezoek medewerker pagina
Chris van den Broek Senior designer
Bezoek medewerker pagina
Paul de Cocq Developer
Bezoek medewerker pagina
Dave van Rooijen Senior support engineer
Bezoek medewerker pagina

Gerelateerde projecten

Partner voor de miele website
Miele

Partner voor de miele website

Read more about this project
13 websites vanuit 1 template voor de Natuur en Milieufederaties
Natuur & Milieufederaties

13 websites vanuit 1 template voor de Natuur en Milieufederaties

Read more about this project