Ons werk

Nieuwe websites Haaglanden Medisch Centrum

Haaglanden MC featured
Corporate High traffic Recruitment Toegankelijkheid Zorg

Begin 2022 heeft het Haaglanden Medisch Centrum de opdracht voor de websites aan Stuurlui gegund. Met Stuurlui hebben we veel ervaring in de zorg, maar dit was het eerste ziekenhuis waar we de corporate website en werkenbij website voor mochten ontwikkelen, we gingen dus vol enthousiasme aan de slag!

Scope

De scope van de opdracht was het nabouwen van de corporate– en werkenbij website, inclusief een redesign waarbij we verbeteringen doorvoeren. Het nabouwen van de website is gebeurd o.b.v. een volledig geautomatiseerde content migratie. Door middel van het redesign hebben we getracht om meer focus in de website aan te brengen en de website toegankelijker voor de gebruiker te maken. De websites zijn volledig conform de richtlijnen voor digitale toegankelijkheid opgeleverd.

Logische inrichting CMS

Omdat de website enorm veel content bevat hebben we gekozen voor een logische opzet van het CMS, waarbij het maken van veel content geautomatiseerd gaat. In de achterkant kan de communicatie afdeling eenmalig de juiste content uploaden die in het juiste bakje terecht komt. Onderzoeken, nieuws, specialisten etc. kunnen gekoppeld worden aan een bepaald thema/bepaalde aandoening (bijvoorbeeld Cardiologie), waardoor de Cardiologie pagina zichzelf automatisch opbouwt. Dit scheelt heel veel handmatig content plaatsen voor het Haaglanden Medisch Centrum.

Volledig geautomatiseerde content migratie

De website van het Haaglanden Medisch Centrum bevat duizenden pagina’s. Het handmatig migreren van deze pagina’s zou zeer tijdrovend zijn. Daarom hebben we met Stuurlui een volledig geautomatiseerde migratie verzorgd, waarbij we alle content met een scraper hebben omgezet naar de nieuwe website.

Samenwerking

De samenwerking verliep vlot en prettig. Met het team van het Haaglanden Medisch Centrum hadden we wekelijkse stand-ups waarbij de voortgang van het project besproken werd. Daarnaast hebben we fijn samengewerkt met de externe partijen t.b.v. de koppelingen en online marketing, waarbij wij als Stuurlui de rol van technisch partner op ons namen.

Bekijk de corporate website

Werkenbij website

De werkenbij website was ook onderdeel van de scope voor dit project. Hier hebben we ook een redesign (incl. verbeteringen) doorgevoerd. Daarnaast hebben we een API koppeling verzorgd van en naar het ATS waar het Haaglanden Medisch Centrum gebruik van maakt. We hebben ervoor gezorgd dat de website voldoet aan alle laatste recruitment trends, zoals het automatisch uploaden van vacatures naar Indeed.

Bekijk de werkenbij website

Uitgebreide SLA waar o.a. security in geborgd is

Het Haaglanden Medisch Centrum heeft als ziekenhuis zeer strenge eisen voor haar leveranciers. Door middel van een uitgebreide SLA waar o.a. onderhoud, hosting, beveiliging en performance in geborgd is, hebben we duidelijke afspraken met elkaar gemaakt. Ook hielp het dat we met Stuurlui in het bezit zijn van onze ISO27001 certificering, de internationaal geldende norm op het gebied van informatiebeveiliging.

 

Bemanning die aan dit project werkt

Hans Oorschot COO
Bezoek medewerker pagina
Regien Vleems CHRO
Bezoek medewerker pagina
Thomas Kroese CEO
Bezoek medewerker pagina
Bob Heinen Senior support engineer
Bezoek medewerker pagina
Tom de Visser Senior developer
Bezoek medewerker pagina
Chris van den Broek Lead designer
Bezoek medewerker pagina

We zijn overgestapt naar een nieuwe webbouwer, Stuurlui. Al vanaf de eerste kennismaking hadden wij het idee dat dit de samenwerking kon zijn die we zochten. We wilden een no nonsens bureau die begrijpt dat een ziekenhuis net even anders werkt dan veel andere organisaties. We hebben de samenwerking tot nu toe als zeer prettig ervaren. Stuurlui doet wat is afgesproken, de lijnen zijn kort, de samenwerking prettig en we zijn erg blij met de resultaten.

Lianne Captain - Sr. Marketing en Communicatie Adviseur van Haaglanden Medisch Centrum
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Gerelateerde projecten

Nieuwe brandweer website(s)
Brandweer

Nieuwe brandweer website(s)

Read more about this project
Ontwikkeling content platform voor de Jaarbeurs
Jaarbeurs

Ontwikkeling content platform voor de Jaarbeurs

Read more about this project
Thomas Kroese CEO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.