Ons werk

Nieuwe Partos website

Partos featured
Corporate Goede doelen

Partos is de branchevereniging voor ontwikkelingssamenwerking. Partos zet zich in voor de belangen van haar leden, zodat zij zo succesvol mogelijk een rechtvaardige en duurzame wereld kunnen creëren voor iedereen. De focus ligt hierbij op de armste en meest kwetsbare groepen en gebieden wereldwijd.

 

Gebruiksvriendelijkheid en automatisering

Net als veel brancheverenigingen is ook Partos continue bezig met ‘waar zit voor onze achterban het meeste toegevoegde waarde?’ en ‘hoe kunnen we die zo goed mogelijk aanbieden?’. Partos biedt haar leden vele evenementen, werkgroepen, nieuwsbrieven en ze bieden hulp in het vervullen van vacatures. De nieuwe website moest niet alleen een sterk communicatiekanaal naar buiten worden, maar moest ook een efficiëntieslag binnen de organisatie betekenen.

Samen met Partos hebben wij een platform gerealiseerd waar leden zelf in kunnen loggen om vacatures en evenementen te plaatsen, en hebben wij koppelingen gerealiseerd met Microsoft Dynamics en nieuwsbrief software. Dit, gecombineerd met een meer gebruiksvriendelijke backend voor de contentbeheerders, zorgt ervoor dat Partos minder tijd kwijt is met beheer en administratie en dus meer tijd overhoud om zich in te zetten voor haar leden.

Nieuw design, zelfde huisstijl

Bij het eerste contact met Partos kregen wij de vraag of we advies konden geven over het al dan niet vernieuwen van de huisstijl. Bij doorvragen bleek dit vraagstuk niet zozeer voort te komen uit onvrede over de basiselementen zoals het logo en de kleuren, maar bleek met name de toepassing daarvan te weinig aan te sluiten op de frisse en vooruitstrevende organisatie die Partos is.

Wij adviseerden om de basis huisstijl gelijk te houden en te focussen op een heel nieuwe toepassing voor de website. Hierdoor waren er geen extra kosten voor huisstijlontwikkeling, werd de doorlooptijd tot livegang van het nieuwe platform niet verlengd en was er geen extra werk voor Partos om de basis huisstijl elementen op alle andere uitingen en platformen die zij hebben aan te passen.

Bemanning die aan dit project werkt

Regien Vleems CHRO
Bezoek medewerker pagina
Thomas Kroese CEO
Bezoek medewerker pagina
Alexander Skiczuk Senior designer
Bezoek medewerker pagina
Dave van Rooijen Senior support engineer
Bezoek medewerker pagina
Hans Oorschot COO
Bezoek medewerker pagina
Paul de Cocq Developer
Bezoek medewerker pagina

Gerelateerde projecten

Dé anticonceptie website voor alle vrouwen in Nederland
Rutgers

Dé anticonceptie website voor alle vrouwen in Nederland

Read more about this project
Nieuw merk vraagt om nieuwe toegankelijke website

Nieuw merk vraagt om nieuwe toegankelijke website

Read more about this project
Thomas Kroese CEO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16G
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.