Ons werk

Gloednieuwe SchaalX website voor recruitment

Nieuwe recruitment website voor SchaalX
Corporate Recruitment

SchaalX helpt organisaties met het vinden, verbinden en verder brengen van digital-, marketing- en communicatieprofessionals voor vaste en interim posities van junior tot en met executive niveau.

De merken Schaal+ en SchaalX zijn samengevoegd. Hier hoort een nieuwe merkidentiteit en dus website bij!

Passie voor recruitment

SchaalX benaderde Stuurlui voor het bouwen van hun nieuwe WordPress website. Vanwege het samenvoegen van de twee merken was er de wens om de website te vernieuwen.

“De integratie van SCHAAL+ in SchaalX is een goede stap om voorop te blijven lopen in onze branche. Technologische veranderingen hebben veel invloed op onze manier van werken en volgen elkaar snel op. Er ontstaan constant nieuwe functies en rollen en het vakgebied wordt specialistischer en complexer. Met mogelijkheden voor training en ontwikkeling helpen we organisaties en professionals in marketing, communicatie en digital hier op in te spelen.”

Tijdens een gezamenlijke kick-off zijn alle wensen en eisen voor de nieuwe site besproken. Het strategieteam van Stuurlui is aan de slag gegaan met de vertaling hiervan naar wireframes met oog voor de gebruiker. Wireframes zorgen voor een duidelijk beeld van linknamen, conversiepaden, gebruiksgemak, navigatie en de positie van functies.

Otys koppeling

SchaalX gebruikt Otys als applicant tracking system (ATS). Dit was een belangrijk onderdeel van het project. Alle data wordt vanuit Otys in de website geladen, zodat het marketing team van Schaal X zo min mogelijk handmatig werk heeft in de back office. Ook worden alle sollicitatieformulieren direct naar Otys geschoten zodat deze direct bij de juiste persoon binnen de organisatie terecht komen. Wel zo handig!

Google For Jobs

Google For Jobs is recentelijk naar Nederland gekomen en is voor onze recruitment klanten erg belangrijk. Vanaf het begin van het proces is er rekening gehouden met de eisen die Google For Jobs stelt. Zo zorgen we ervoor dat alle vacatures die in Otys worden ingevoerd ook automatisch door Google For Jobs geïndexeerd worden.

Maatwerk design

Één van de belangrijkste diensten van Schaal X is het Digital Young Professionals programma. Ons werd gevraagd om een maatwerk design te bedenken dat deze doelgroep aan zou spreken, door het toevoegen van verschillende micro animaties mag het resultaat er zijn!

Bemanning die aan dit project werkt

Hans Oorschot COO
Bezoek medewerker pagina
Alexander Skiczuk Senior designer
Bezoek medewerker pagina
Robbert Imhof Senior developer
Bezoek medewerker pagina
Thomas Kroese CEO
Bezoek medewerker pagina
Sjoerd Kuipers CCO
Bezoek medewerker pagina

Gerelateerde projecten

Langdurige samenwerking met Top of Minds
Top of Minds

Langdurige samenwerking met Top of Minds

Read more about this project
Vacature website voor Vijverberg Interim Juristen
Vijverberg

Vacature website voor Vijverberg Interim Juristen

Read more about this project
Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16G
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.