Nieuwe website met dealer locator voor Bad & Body

Dé spil van de marketingmix

Bad-en-body

Bad&Body is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers in de badkamerdetailhandel. De deelnemers van Bad&Body zijn stuk voor stuk bedrijven die al vele jaren ervaring hebben met het adviseren en begeleiden van mensen bij de aanschaf van hun badkamer.

Onze diensten in dit project:

De website van Bad & Body is een belangrijke spil in de marketingmix van Bad & Body. De site moet oriënterende klanten converteren naar concrete leads voor de Bad & Body dealers die in het hele land gevestigd zijn. Voorafgaand aan het project is gedefinieerd hoe die conversie er concreet uitziet (contactformulier of afspraak maken) en welke microconversies nodig zijn om op lange termijn een bezoeker te converteren (magazine aanvragen). Op basis van die informatie zijn de wireframes en de designs gemaakt.

In de site zitten een aantal slimme tools die we custom gebouwd hebben voor Bad & Body. Zo heeft de site een dealer locator die alle dealers in Nederland in Google Maps toont en is er een leadgeneratie formulier gebouwd die dynamisch de aanvragen mailt aan de dichtstbijzijnde dealer.

Visueel konden we in dit project gebruik maken van de te gekke fotografie van Bad & Body die al hun dealers in een bad in een herkenbaar stadsaanzicht hebben gefotografeerd. Het resultaat: een visueel aantrekkelijke en goed converterende website!

 

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg
Een fullservice WordPress bureau in Utrecht
Een fullservice WordPress bureau in Utrecht

Ahoy…

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui bestaat uit een ervaren team van 21 bemanningsleden. We zijn klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben.

Ons werk