Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Redesign advidi.com

Meer creativiteit door efficiënter content management

In 2017 hebben wij de website van affiliate marketing agency Advidi een redesign gegeven. Het was een fantastische samenwerking. Iets wat te verwachten was van een klant die de slogan ‘People first, then profits’ hanteert!

800x800_advidi 3

De uitdaging

Maak de site sneller, het design strakker en het content management makkelijker. Zorg dat we onze vacatures beter kunnen communiceren.

De oplossing

Migreer de huidige content, bouw een nieuw thema. Train de marketeers. Zorg dat HR snel en eenvoudig vacatures kan plaatsen.

De resultaten

Meer creativiteit door efficiënter content management. De site laadt +20% sneller en de kenmerkende huisstijl van Advidi is net even wat toffer verwerkt in het design!

Onze diensten in dit project:

Stuurlui verzorgt al geruime tijd het technisch onderhoud en de hosting van advidi.com. Begin 2017 kwam de vraag of we mee wilden denken over een ‘redesign’ van de site. De content op de huidige site was al grotendeels goed, alleen de backend was niet gebruiksvriendelijk genoeg en leverde veel frustratie op. Ook zaten er wat vervelende fouten in de code en het design sloot niet overal meer aan op wat Advidi uit wil stralen. Tegelijkertijd had Advidi de wens om meer aan online recruitment te kunnen doen dus HR had de wens om snel eenvoudig nieuwe vacatures te kunnen plaatsen.

In een ‘standaard’ WordPress website is code gescheiden van het design waardoor het mogelijk was om een nieuw design te implementeren zonder dat je alle content opnieuw hoeft te plaatsen. Nadat was bepaald dat we de content grotendeels konden hergebruiken, hebben we eerst wireframes gemaakt van alle onderdelen van het design die we wilden vernieuwen. Nadat de wireframes waren gepresenteerd en goedgekeurd, hebben we het kenmerkende design van Advidi er op losgelaten. Het resultaat kun je bekijken op www.advidi.com.

Check ook zeker de teampagina!

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Bezoek ons

Campus Werkspoor
Nijverheidsweg 16
3534 AM, Utrecht