Langdurige samenwerking met Top of Minds

Sinds augustus 2017 werken Top of Minds en Stuurlui samen. Tijdens deze samenwerking heeft Top of Minds het volgende bereikt:

  • Topofminds.com is het platform geworden voor professionals tussen de 80 en 250k;
  • Een groei in bezoekers van 236%, gemeten vanaf september 2017;
  • In zowel 2018 als 2019 heeft Top of Minds de prestigieuze FD Gazelle award gewonnen.

 

uitgelicht

Top of Minds was op zoek naar een partij die met ze mee kon denken over het continu verbeteren van de website. Ze waren op zoek naar WordPress bureau met eigen developers en korte lijnen. Daarbij had Top of Minds de wens om het content management van de site zoveel mogelijk in eigen beheer te kunnen doen.

We hanteren momenteel een agile werkwijze met zowel design als development sprints. Vooraf wordt afgestemd wat er in de sprint wordt gedaan. Top of Minds heeft wekelijkse zowel een developer als een designer beschikbaar waardoor we elke week de website verder optimaliseren. Eenmaal per maand komen we samen om de resultaten door te nemen en vooruit te kijken. Een continuous development samenwerking in optima forma.

De meerwaarde in een samenwerking als deze is de duurzaamheid. Hoe langer je samenwerkt, hoe minder woorden je nodig hebt om samen hele mooie dingen te realiseren.

Heel tevreden over de samenwerking met Stuurlui. Ze zijn goed bereikbaar en handelen snel. Over nieuwe verzoeken wordt altijd vooraf goed na- en meegedacht. Zowel technisch en inhoudelijk zeer sterk.

- Vivian Videler, Marketeer bij Top of Minds
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg