Redesign en doorontwikkeling van topofminds.com

Pand Top of Minds

Top of Minds volgt outperformers in de beslissende 15 jaar. Versnelt hun carrière. Geeft hen toegang tot de top van het bedrijfsleven. Deze groep mensen denken digitaal. Als je ze wil verleiden, doe je dat met een visueel uitdagende website die voor loopt op de concurrentie. Om die voorsprong te behouden, heb je een partij nodig die je uitdaagt, meedenkt en snel schakelt!

Top of minds was op zoek naar een partij die met ze mee kon denken over het continu verbeteren van de website en de online marketing. Ze waren op zoek naar een fullservice bureau met kennis van WordPress en online marketing, eigen developers en korte lijnen. Daarbij had top of minds de wens om het content management van de site zoveel mogelijk in eigen beheer te kunnen doen.

We hanteren momenteel een agile werkwijze met development sprints. Vooraf wordt afgestemd wat er in de sprint wordt gedaan. Vooraf worden uren indicaties gegeven. Gedurende de sprint heeft het marketing team direct contact met development via Slack.

De meerwaarde in een samenwerking als deze is de lengte ervan. Hoe langer je samenwerkt hoe minder woorden je nodig hebt om samen hele mooie dingen te maken.

Onze diensten in dit project:

Heel tevreden over de samenwerking met Stuurlui. Ze zijn goed bereikbaar en handelen snel. Over nieuwe verzoeken wordt altijd vooraf goed na- en meegedacht. Zowel technisch en inhoudelijk zeer sterk.

- Vivian Videler, Marketeer bij Top of Minds
102 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg