Ons werk

Nieuwe website voor SmartTrackers by Visma

Smarttrackers case uitgelichte foto
Content platform Corporate Low code websites

SmartTrackers, een marktleider in CO2 management software en onderdeel van Visma, bedient meer dan 2500 organisaties in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Door de recente overname door Visma, kreeg SmartTrackers een nieuwe huisstijl. Om deze veranderingen door te voeren en hun onlineaanwezigheid te verbeteren, benaderden ze Stuurlui om een nieuwe website te ontwikkelen met behulp van onze Low-code WordPress oplossing.

Projectdoelen

Bij het ontwikkelen van de nieuwe SmartTrackers website waren drie projectdoelen van belang: de implementatie van de nieuwe SmartTrackers huisstijl ontwikkeld door het design team van Visma, het gebruik van onze Low-code WordPress oplossing voor efficiëntie en flexibiliteit, en het creëren van een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website voor diverse doelgroepen. Deze doelen waren belangrijk om een naadloze en toekomstbestendige online-ervaring te bieden die zowel het merkimago als de wensen van SmartTrackers en hun klanten weerspiegelde.

Aanpak

Onze aanpak voor de nieuwe website begon met het analyseren van de nieuwe huisstijl en doelgroepen. Vervolgens maakten we gebruik van onze efficiënte en flexibele Low-code WordPress oplossing, wat ruimte biedt voor toekomstige aanpassingen en eventueel maatwerk. In nauwe samenwerking met het Visma design team in Noorwegen integreerden we de nieuwe Visma huisstijl in zowel het ontwerp als de inhoud van de website.

Het resultaat

De nieuwe SmartTrackers website combineert een moderne en gebruiksvriendelijke uitstraling met de naadloze integratie van de Visma huisstijl. Onze Low-code WordPress oplossing zorgde voor een efficiënte ontwikkeling en biedt ruimte voor toekomstige aanpassingen en maatwerk. Dankzij deze vernieuwing heeft SmartTrackers na de overname door Visma een betere online zichtbaarheid en een sterkere merkidentiteit gerealiseerd.

Trots op ons werk

We zijn trots op de samenwerking met SmartTrackers en het resultaat: een moderne website die aansluit bij hun nieuwe huisstijl en de behoeften van hun doelgroepen. Door gebruik te maken van onze Low-code WordPress oplossing hebben we een flexibele en toekomstbestendige website gerealiseerd, die zowel SmartTrackers als hun klanten ten goede komt.

Bekijk de website

Zonder Stuurlui geen nieuwe website van SmartTrackers! Zij hebben ons perfect ondersteund met een prettige mix van advies en pragmatisme. Door de korte lijnen voelt Stuurlui echt als een flexibele schil op onze eigen organisatie. Nu alles eenmaal staat kunnen wij onze content erg makkelijk beheren, zijn we beter vindbaar en bezoekers vinden onze site een stuk professioneler en duidelijker. Thnx Stuurlui!

Mariska Roersen - CCO van SmartTrackers
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Gerelateerde projecten

Treasurer Search nieuwe website met OTYS Go! integratie

Treasurer Search nieuwe website met OTYS Go! integratie

Read more about this project

Bemanning die aan dit project werkt

Sander Kartman Lead Low-code
Bezoek medewerker pagina
Dennis Wrona Support engineer
Bezoek medewerker pagina
Dylan Eckhart Low-code developer
Bezoek medewerker pagina
Roderick Adang Account manager
Bezoek medewerker pagina
Roderick Adang Account manager

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.