Ons werk

Alliantie voor Werkend Onderwijs website

Low code websites Onderwijs

De Alliantie voor Werkend Onderwijs is een waardevol initiatief dat zich richt op het bevorderen van goed onderwijs en de ondersteuning van scholen bij diverse vraagstukken. Deze vraagstukken omvatten onder andere instroom, opleiding, professionalisering en kwaliteit. Het doel van de alliantie is het creëren van optimale leeromgevingen, en daarom werkt ze nauw samen met vooraanstaande organisaties zoals Salta group, ECHT Onderwijs, Meesterbaan, Eloo en Online Academy.

Snel een website online voor werkend onderwijs

Om aan de behoeften van de Alliantie te voldoen, stonden we voor de uitdaging om snel een website te ontwikkelen voor Salta group. Direct waren we bereid om actie te ondernemen en binnen slechts twee weken leverden we een volledig functionele website. Dankzij de soepele samenwerking met onze partners en met behulp van onze Low-code oplossing, slaagden we erin om de strakke deadline te halen. Bovendien boden we ondersteuning bij het plaatsen van content en voorzagen we Salta group van een WordPress-training, waardoor ze zelf de website konden beheren.

Natuurlijke ervaring voor bezoekers

Bij het opzetten van de website van de Alliantie voor Werkend Onderwijs hebben we zorgvuldig gezorgd voor een weerspiegeling van de diepgewortelde missie en visie van dit initiatief. Ons doel was het creëren van een gebruiksvriendelijke en intuïtieve ervaring voor de bezoekers. Dit betekende dat we een duidelijke navigatiestructuur implementeerden en relevante informatie verstrekten over alle aspecten van werkend onderwijs. Daarnaast zorgden we ervoor dat de website boeiende content bevat die niet alleen informeert, maar ook inspireert.

Bekijk de website

 

Bemanning die aan dit project werkt

Dennis Wrona Support engineer
Bezoek medewerker pagina
Roderick Adang Account manager
Bezoek medewerker pagina
Sander Kartman Lead Low-code
Bezoek medewerker pagina
Dylan Eckhart Low-code developer
Bezoek medewerker pagina

Gerelateerde projecten

Binnen 6 maanden 25 Strukton websites gemigreerd
Strukton

Binnen 6 maanden 25 Strukton websites gemigreerd

Read more about this project
Company website voor de Action
Action

Company website voor de Action

Read more about this project
Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16G
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.