Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Fullservice aanpak voor PostNL startup Stockon

Onderhoud, API koppeling, redesign en meer.

Stockon-fullservice-WordPress-bureau

Stockon is dé nieuwe boodschappenservice van Nederland. Met zeer ambitieuze groeidoelstellingen waren zij op zoek naar een webbouwer die kwaliteit en continuïteit kon bieden en mee kon denken over doorontwikkeling van hun bestaande WordPress website.

Na een analyse van de website hebben wij het beheer hiervan overgenomen. Stockon heeft hierdoor geen omkijken meer naar hosting, updates, backups en beveiliging. Tevens hebben ze toegang tot onze in-huis WordPress helpdesk en gaan ze mee in onze 24/7 monitoring.

Na de technische overname zijn we aan de slag gegaan met het bouwen van een API koppeling tussen de website en de app. Deze WordPress – Betty Blocks koppeling maakt het mogelijk om het assortiment uit de app altijd up to date weer te geven op de website zonder dat hier handmatige acties voor nodig zijn.

De laatste stap was een redesign van de homepage. Samen het team van Stockon kwamen we tot een nieuw ontwerp dat niet alleen de ervaring van de bezoeker van de website verbeterde, maar ook dat van de medewerkers van Stockon die de content op de website beheren. Door de homepage aan de achterkant slimmer op te bouwen werd het voor hen aanzienlijk makkelijker om wijzigingen zelfstandig door te voeren.

Momenteel zijn wij wekelijks bezig met de doorontwikkeling en optimalisatie van de website. Onze dochteronderneming KICK! Digital is actief betrokken bij de marketing van Stockon, voorheen met sea en social campagnes, nu met de tv campagnes. Zo bieden we gezamenlijk een fullservice aanpak die Stockon helpt haar groeidoelstellingen te behalen!

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Bezoek ons

Campus Werkspoor
Nijverheidsweg 16
3534 AM, Utrecht