Ons werk

Technisch partner Gemeente den haag

Gemeente Den Haag featured
Corporate Overheid Toegankelijkheid

De samenwerking met het online team van de Gemeente den Haag begon in 2020 en heeft sindsdien op vaste basis plaatsgevonden. Als voorloper op digitaal gebied in Nederland heeft de Gemeente den Haag strategisch gekozen voor WordPress als het Content Management Systeem (CMS) voor de toekomst. Stuurlui is trots om een van de partners te zijn waarmee ze samenwerken om hoogwaardige WordPress-oplossingen te leveren.

GGD Haaglanden en gemeente den Haag

Een van de projecten die we samen met het online team van de Gemeente den Haag hebben aangepakt, is de website van GGD Haaglanden. Deze website is specifiek gericht op de gebruiker en bevat een uitgebreide zoekfunctie. Bezoekers kunnen hierdoor sneller de juiste informatie vinden. Bij de ontwikkeling van deze website is veel aandacht besteed aan het design. Het design voldoet niet alleen aan de WCAG 2.1 A & AA richtlijnen voor digitale toegankelijkheid, maar is ook visueel aantrekkelijk geworden.

Bekijk het eindresultaat!

Digitale toegankelijkheid

Het belang van digitale toegankelijkheid wordt steeds groter, niet alleen voor overheidsinstellingen, maar ook voor bedrijven in heel Europa. Vanaf juli 2025 wordt digitale toegankelijkheid verplicht volgens de European Accessibility Act. Stuurlui heeft altijd veel aandacht besteed aan dit onderwerp en heeft actief bijgedragen aan lezingen, onderzoeken en interne trainingen op het gebied van digitale toegankelijkheid. Samen met de toegankelijkheidsexpert van de Gemeente den Haag optimaliseren we de websites die we opleveren voor de Gemeente den Haag volgens de WCAG 2.1 A & AA richtlijnen.

Samenwerking

In deze nauwe samenwerking deelt Stuurlui expertise en ervaring in WordPress-ontwikkeling en digitale toegankelijkheid. We voldoen aan wettelijke eisen en bieden hoogwaardige oplossingen voor overheidsinstellingen. We blijven innoveren en bijdragen aan de digitale transformatie in Nederland.

Bemanning die aan dit project werkt

Karin Pieterson Lead support
Bezoek medewerker pagina
Sjoerd Kuipers CCO
Bezoek medewerker pagina
Bob van de Leur Senior developer
Bezoek medewerker pagina
Chris van den Broek Senior designer
Bezoek medewerker pagina
Hans Oorschot COO
Bezoek medewerker pagina
Remco Out DevOps
Bezoek medewerker pagina
Alexander Skiczuk Senior designer
Bezoek medewerker pagina

De gemeente Den Haag heeft bij Stuurlui al diverse WordPress websites laten maken. Doordat we zo tevreden zijn over de samenwerking zien we Stuurlui op dit moment als een preferred supplier. Ze luisteren goed naar de wens, denken mee, komen met oplossingen en pakken projecten professioneel op. Hierdoor is het eindresultaat altijd van hoge kwaliteit. Ook is het fijn dat ze goed bereikbaar zijn en snel reageren op (spoed)vragen.

Dennis Dzialiner - Senior online projectadviseur van Gemeente den Haag
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Gerelateerde projecten

Nieuwe brandweer website(s)
Brandweer

Nieuwe brandweer website(s)

Read more about this project
Ontwikkeling content platform voor de Jaarbeurs
Jaarbeurs

Ontwikkeling content platform voor de Jaarbeurs

Read more about this project
Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.