Ons werk

Nieuwe website Treasurer Search met OTYS Go! integratie

Treasurer Search heeft een nieuwe website met OTYS Go! integratie
Corporate Low code websites Recruitment

Treasurer Search is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor permanente en interim-posities in treasury. Samen met Treasurer Search hebben we de oude website vernieuwd. Het belangrijkste vraagstuk was de integratie van OTYS Go! om de vacatures op de website te tonen.

Integratie van vacatures uit Otys

Het was een uitdaging om de vacatures uit het Otys recruitment systeem te integreren op de nieuwe website van Treasurer Search. We hebben gebruik gemaakt van de WordPress plugin van Otys, die automatisch de vacatures toont en naadloos integreert met onze efficiënte Low-code oplossing.

Low-code oplossing voor Treasurer Search

Onze Low-code oplossing is de basis geweest voor het bouwen van de nieuwe website. Hiermee hebben we snel en efficiënt een website ontwikkeld die voldoet aan de specifieke eisen en nieuwe huisstijl van Treasurer Search. Bovendien biedt onze Low-code oplossing ruimte voor verdere ontwikkeling van de website, met maatwerkonderdelen en uitbreiding van functionaliteiten.

Trots op ons werk

We zijn trots op het eindresultaat en de rol die we hebben gespeeld bij het realiseren van de nieuwe website. Door gebruik te maken van onze innovatieve Low-code oplossing en de succesvolle integratie van de OTYS Go! plugin, hebben we er voor gezorgd dat de online aanwezigheid van Treasurer Search is versterkt en het wervingsproces voor hun Treasurer posities makkelijker gemaakt is. Het resultaat is een moderne website die perfect aansluit bij de frisse nieuwe huisstijl, en die hen in staat stelt om op een effectieve en professionele manier kandidaten te vinden die passen bij hun specifieke behoeften.

Bekijk de website

Gerelateerde projecten

Nieuwe website voor SmartTrackers by Visma
Visma

Nieuwe website voor SmartTrackers by Visma

Read more about this project
Evenementen website voor ECC Leiden
ECC Leiden

Evenementen website voor ECC Leiden

Read more about this project

Bemanning die aan dit project werkt

Sander Kartman Lead Low-code
Bezoek medewerker pagina
Dennis Wrona Support engineer
Bezoek medewerker pagina
Dylan Eckhart Low-code developer
Bezoek medewerker pagina
Roderick Adang Account manager
Bezoek medewerker pagina