Data Driven Marketing Association (DDMA)

Vier evenement websites vanuit één template

Friends of Search foto

DDMA (Data Driven Marketing Association) is namens 335 organisaties de vereniging voor marketing en data. Het doel van DDMA is de data driven marketing sector naar een hoger plan te tillen onder het motto ‘Data, maak er iets moois van‘. DDMA kwam bij ons met de vraag of we 4 evenement websites slim en schaalbaar voor ze konden bouwen.

We zijn het project gestart met het uitdenken van de architectuur. We kwamen er al snel op uit dat het een WordPress multisite moest worden. Met een multisite kan DDMA gemakkelijk vanuit 1 hoofdinstallatie de verschillende evenement websites beheren. Dit maakt het content management een stuk makkelijker en efficiënter. Tevens is er 1 template gebouwd wat door de verschillende websites gebruikt kan worden, zodat DDMA makkelijk op kan schalen. Ook is er een integratie met Eventbrite gerealiseerd voor het automatiseren van de ticket verkoop.

Na livegang zijn de websites direct opgenomen door onze support desk. Hierdoor heeft DDMA geen omkijken meer naar hosting, updates, backups en beveiliging. Tevens hebben ze toegang tot onze in-huis WordPress helpdesk en gaan ze mee in onze 24/7 monitoring.

Regelmatig heeft DDMA contact met onze support desk om kleine wijzigingen en updates door te voeren. Zo blijven we ook na livegang graag beschikbaar voor de verschillende verzoeken en vragen.

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg