Ons werk

Winnaar Website van het Jaar 2022 in de categorie Food & Beverages: UitPaulinesKeuken

UPK featured - website van het jaar
Content platform Food High traffic

Uitpaulineskeuken.nl is een van de populairste foodblogs van Nederland. De website bevat duizenden inspirerende, gezonde en guilty pleasure recepten. De fotografie van de verschillende gerechten wordt veel aandacht aan besteed en doet menig bezoeker watertanden. In 2022 heeft UitPaulinesKeuken de Website van het Jaar verkiezing verkiezing gewonnen in de categorie Food & Beverages!

Uitpaulinuskeuken online trends en 0-meting

Met miljoenen bezoekers per jaar en telkens veranderende omgevingsfactoren zoals food-trends, Google-updates en nieuwe technologieën is UitPaulinesKeuken constant in ontwikkeling. De vraag aan Stuurlui was of wij de lead konden nemen in het technische en functionele beheer van de website.

Om dit te doen hebben we een uitgebreide technische analyse gemaakt van de website bij wijze van een 0-meting. Vervolgens zijn we in overleg gegaan met onze hostingleverancier Savvii voor een maatwerk hosting oplossing, ingericht voor piekbelasting. Ook zijn we met de klant in overleg gegaan voor hun wensen m.b.t. doorontwikkeling. Dit vormde de basis voor de verdere samenwerking.

Van quick fixes naar fundamentele wijzigingen

Kort na het overnemen van het beheer, maar nog voor het drukste moment van het jaar (de decembermaand) hebben we al veel optimalisaties door kunnen voeren. Tijdens de drukste dagen hebben we ook in het weekend en in de avonden standby gestaan voor monitoring en eventuele trouble shooting. Hierna zijn we aan de slag gegaan met meer fundamentele wijzigingen zoals de opzet van custom post types en taxonomieën in de achterkant van de website. Dit alles om uiteindelijk een schonere, snellere website te krijgen die eenvoudiger in kan spelen op nieuwe ontwikkelingen zoals facet search en facet navigation.

Lancering nieuwe website

Na de overname was het tijd om de website volledig te vernieuwen. Tijdens het project hebben we intensief samengewerkt met de klant en de volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

  • Het zoeken naar recepten is makkelijker en uitgebreider geworden. Met handige filters selecteer jij heel eenvoudig jouw favoriete recepten;
  • Je kunt de recepten nu beoordelen door onderaan elk recept een aantal sterren te geven;
  • Er zit een handige kookstand op, waardoor je telefoon of tablet aan blijft staan tijdens het koken;
  • Een boodschappenknop waarmee je met 1 klik de ingrediënten van het recept toevoegt aan jouw online boodschappenmandje;
  • Maak persoonlijke borden binnen jouw favorieten. Denk aan een bord voor het kerstdiner, verjaardagsfeestje of familie bbq;
  • Voeg persoonlijke notities toe aan jouw favoriete recepten. Liever zonder kaas, met zout of geen spinazie? Je kunt het nu aangeven bij jouw bewaarde recepten;
  • Geen banners meer op de homepage voor meer overzicht;
  • & tot slot heeft Uit Paulines Keuken een compleet nieuwe look gekregen.

Bekijk de vernieuwde website!

We werken nu ruim een jaar samen met Stuurlui en zijn heel tevreden. Ze denken met je mee, geen vraag is teveel en komen met leuke en creatieve oplossingen. Ze zijn een betrouwbare, hands-on partij die met je meedenkt en je ontzorgt met al je wordpress problemen. Kortom, een fijn webdesign bureau om mee samen te werken.

Pauline Weuring - Eigenaar van Uit Paulines Keuken
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Bemanning die aan dit project werkt

Chris van den Broek Senior designer
Bezoek medewerker pagina
Thomas Kroese CEO
Bezoek medewerker pagina
Karin Pieterson Lead support
Bezoek medewerker pagina
Dave van Rooijen Senior support engineer
Bezoek medewerker pagina

Gerelateerde projecten

Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer
Kwekkeboom

Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer

Read more about this project
Thomas Kroese CEO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.