'Werken bij' website voor MS Schippers

"Beter boeren" met een slimme website

MS Schippers verovert de wereld: ze groeien razendsnel en betrekken medio 2019 een hypermodern pand van 42.000 m2 in Hapert. Bij die groei horen nieuwe medewerkers.

MS-Schippers-werken-bij

MS Schippers heeft een enorme “Passion for Farming”. Met deze slogan maakt de familie Schippers duidelijk waarvoor het bedrijf staat. Ze dienen de veehouder en daar gaan ze ver in. Ze ontwikkelen continu nieuwe producten en diensten waarmee de boer “beter kan boeren”. Wij ontwikkelen op onze beurt weer slimme WordPress websites en online tools zodat MS Schippers “beter kan boeren”.

Onze diensten in dit project:

De ‘Werken bij’-website van MS Schippers is een microsite waarop de carrièremogelijkheden en de cultuur binnen de organisatie op een duidelijke manier worden weergegeven. Het is een tool om de juiste talenten te bereiken en te overtuigen. Het interne reclamebureau van MS Schippers is verantwoordelijk geweest voor het (laten) realiseren van de site, HR is verantwoordelijk voor de content.

Er is gekozen voor een aparte ‘Werken bij’-website omdat de informatie die nodig is om nieuwe talenten te overtuigen te veel verschilt van de ‘normale’ website.

Gekoppeld met HROffice software

De HR afdeling van MS Schippers maakt gebruik van de online recruitment software van HROffice. HROffice is leverancier van innovatieve en gebruiksvriendelijke software op het gebied van Recruitment, Workforce Management en HR. Een eis voor de ‘Werken bij’-website was dat de vacatures op de’Werken bij’-website direct gelinkt werden aan de online sollicitatieformulieren van HROffice. Deze koppeling is gerealiseerd.

“Twee websites laten ontwikkelen. Dachten mee in het proces, uiteindelijk snelle oplevering en perfect mijn paint-designs omgezet in stijlvolle pagina’s.”

- Constantijn Viezee, Country Lead e-commerce NL bij Schippers
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg