Ons werk

Een nieuwe 'Werken bij' website voor Visma Raet

Werkenbij Visma Raet
Corporate Recruitment

Visma Raet heeft een rijke geschiedenis en veel ervaring in HR. Ze waren pioniers in de ontwikkeling van cloudgebaseerde HR-software, een service die nu door meer dan 1,7 miljoen mensen wordt gebruikt. Bij de groei van het bedrijf hoort ook de lancering van een nieuwe ‘Werken bij’ website die naadloos aansluit op het eigen ATS van Visma, EasyCruit.

Het vraagstuk

De opdrachtgever heeft de wens geuit om een integratie te realiseren met hun eigen recruitment software EasyCruit. Dit systeem maakt efficiënte werving mogelijk, waarbij kandidaten op basis van hun score worden gerangschikt aan de hand van een vragenlijst. Om het wervingsproces verder te verbeteren, heeft Stuurlui de opdracht gekregen om een nieuwe ‘werken bij’ website te ontwikkelen.

Deze website moet moeiteloos vacatures van EasyCruit kunnen tonen en automatisch synchroniseren om altijd up-to-date te blijven. Na het in kaart brengen van de wensen en technische specificaties voor de integratie zijn we begonnen met de ontwikkeling van de website.

Eenvoudige zoekfunctie

Bij het betreden van de website was het uitgangspunt om kandidaten snel en efficiënt een passende vacature te laten vinden. Dit hebben we gerealiseerd door op de voorpagina direct de nieuwste en meest prominente vacatures te tonen, en door gebruik te maken van een eenvoudige zoekfunctie op de vacature-overzichtspagina. Hiermee kan de kandidaat gemakkelijk filteren op relevante criteria.

Bekijk de website

 

Samen met Stuurlui hebben we een Werken bij-website ontwikkeld. Erg tevreden over de samenwerking en het resultaat. Ook zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, ik zou ze absoluut meenemen in je overweging als je een nieuwe website wilt gaan bouwen!

Pim van Schaik - Teamlead Digital Marketing van Visma Raet
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Gerelateerde projecten

Nieuwe recruitment website voor SchaalX
SchaalX

Nieuwe recruitment website voor SchaalX

Read more about this project
Vacature website voor Vijverberg Interim Juristen
Vijverberg

Vacature website voor Vijverberg Interim Juristen

Read more about this project

Bemanning die aan dit project werkt

Bob van de Leur Senior developer
Bezoek medewerker pagina
Regien Vleems CHRO
Bezoek medewerker pagina
Alexander Skiczuk Senior designer
Bezoek medewerker pagina
Dennis Wrona Support engineer
Bezoek medewerker pagina
Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.