WordPress Consultancy

Heb je een online doelstelling of een online concept? Heb je moeite met het vertalen van dit concept naar een heldere technische briefing met deliverables en requirements? Of weet je simpelweg niet wat er komt kijken bij het kiezen van het juiste bureau voor jouw opdracht? Onze WordPress consultants kunnen je ondersteunen. Zij stellen jou de juiste vragen en geven feedback op je concept. Zo eindig jij uiteindelijk met een goed doordachte briefing die je naar verschillende partijen kan sturen.

Keuzes die de toekomst van jouw project beinvloeden

Keuzes die de toekomst van je project bepalen

Aan het begin van het traject worden keuzes gemaakt die het uiteindelijke succes van je project bepalen. Is het systeem wat jij voor ogen hebt bijvoorbeeld wel geschikt om in WordPress te bouwen? Voor een grote webshop in veel verschillende landen kan je bijvoorbeeld beter Magento kiezen. Hoe ziet de IT architectuur eruit? Moeten we nadenken over koppelingen met bijvoorbeeld een CRM systeem? Zodat er aan de achterkant effici├źnt gewerkt kan worden. Welke functionaliteiten horen er bij jouw platform? Hoe moeten deze technisch beschreven worden? Allemaal vraagstukken waar we samen met jou over nadenken.

Wij werken o.a. voor:

Onze WordPress consultants bepalen samen met jou het aantal templates

Templates

Om het project goed af te kaderen gaan we samen met jou bepalen hoeveel templates er moeten komen. De homepagina spreekt voor zich. Als we online producten gaan verkopen zijn de product overzichten, categorie├źn en detailpagina’s bijvoorbeeld erg belangrijk. Bij een uitgever is het dan weer belangrijk dat de nieuws overzichten en pagina’s er gelikt uitzien. Afhankelijk van jouw doelstelling gaan we dus een aantal templates bepalen. Hierin gaan we ook kijken of bepaalde templates niet veel gemeenschappelijk hebben zodat we die kunnen samenvoegen. Dat scheelt weer in de kosten van het bouwen van de website.

Functionaliteiten

Op basis van je doelstelling en je doelgroep gaan we uitdenken welke functionaliteiten er bij jouw website horen. Hierin bespreken we zaken als meertaligheid, inlogsystemen, betaalmogelijkheden, filter functies, formulieren etc. Na het uitdenken van de functionaliteiten hebben we een concreet plan met requirements en deliverables waarmee je meerdere partijen in de markt kan benaderen.

De functonaliteiten van jouw project worden uitgedacht en helder beschreven

“Professionele, proactieve en creatieve ondersteuning, goede reactiesnelheid en sympathieke gesprekspartner.”

- Marianne Mak, Communicatieadviseur bij Ons Tweede Thuis
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5
Onze WordPress Consultants adviseren jouw over het gebruik van de juiste koppelingen

Koppelingen

Naast de tempaltes & functionaliteiten gaan we met je kijken naar welke koppelingen er gemaakt moeten worden. Wordt er bijvoorbeeld met een Customer Relationship System (CRM) gewerkt? Of een Applicant Tracking System (ATS)? Of een e-mail marketing tool? Ongeacht met welk systeem je werkt, onze WordPress consultants hebben veel ervaring met het adviseren over koppelingen. Door de juiste koppelingen uit te denken zorgen wij ervoor dat jullie uiteindelijk zo min mogelijk handmatig website aan de website hebben. Die tijd kunnen jullie dan weer in de core business investeren.

Bekijk onze koppelingen

Het eindresultaat

De output van een WordPress consultancy traject bij ons is een helder document waar jouw project duidelijk in beschreven staat. Een helder overzicht van templates, functionaliteiten & eventuele koppelingen inclusief requirements en deliverables zodat jij dit naar elke partij een de markt kan sturen!

Als output krijg jij van onze WordPress consultants een complete briefing

“Een bureau dat proactief meedenkt, afspraken nakomt en pragmatisch werkt. Erg tevreden over onze samenwerking!”

- Lianne Boot, Online Marketeer bij HandicapNL
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5
Het kantoor van Stuurlui

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Wil je een nieuwe WordPress website laten maken? Bekijk dan deze pagina.

Bekijk ook onze andere diensten:

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg

Prima partij met jonge bevlogen professionals. Niet alleen in de prospect fase ben je interessant voor hun maar ook tussentijds houden ze contact. Het support center is goed te bereiken en vlot in het maken van aanpassingen. Overall een fijne samenwerking!

- Michiel van de Riet, Directeur bij Sint Antonius Onderzoeksfonds Nieuwegein
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5