WordPress Consultancy

Heb je een online doelstelling of een online concept? Heb je moeite met het vertalen van dit concept naar een heldere technische briefing met deliverables en requirements? Of weet je simpelweg niet wat er komt kijken bij het kiezen van het juiste bureau voor jouw opdracht? Onze WordPress consultants kunnen je ondersteunen. Zij stellen jou de juiste vragen en geven feedback op je concept. Zo eindig jij uiteindelijk met een goed doordachte briefing die je naar verschillende partijen kan sturen.

Keuzes die de toekomst van jouw project beinvloeden

Keuzes die de toekomst van je project bepalen

Aan het begin van het traject worden keuzes gemaakt die het uiteindelijke succes van je project bepalen. Is het systeem wat jij voor ogen hebt bijvoorbeeld wel geschikt om in WordPress te bouwen? Voor een grote webshop in veel verschillende landen kan je bijvoorbeeld beter Magento kiezen. Hoe ziet de IT architectuur eruit? Moeten we nadenken over koppelingen met bijvoorbeeld een CRM systeem? Zodat er aan de achterkant efficiënt gewerkt kan worden. Welke functionaliteiten horen er bij jouw platform? Hoe moeten deze technisch beschreven worden? Allemaal vraagstukken waar we samen met jou over nadenken.

Onze WordPress consultants bepalen samen met jou het aantal templates

Templates

Om het project goed af te kaderen gaan we samen met jou bepalen hoeveel templates er moeten komen. De homepagina spreekt voor zich. Als we online producten gaan verkopen zijn de product overzichten, categorieën en detailpagina’s bijvoorbeeld erg belangrijk. Bij een uitgever is het dan weer belangrijk dat de nieuws overzichten en pagina’s er gelikt uitzien. Afhankelijk van jouw doelstelling gaan we dus een aantal templates bepalen. Hierin gaan we ook kijken of bepaalde templates niet veel gemeenschappelijk hebben zodat we die kunnen samenvoegen. Dat scheelt weer in de kosten van het bouwen van de website.

De functonaliteiten van jouw project worden uitgedacht en helder beschreven

Functionaliteiten

Op basis van je doelstelling en je doelgroep gaan we uitdenken welke functionaliteiten er bij jouw website horen. Hierin bespreken we zaken als meertaligheid, inlogsystemen, betaalmogelijkheden, filter functies, formulieren etc. Na het uitdenken van de functionaliteiten hebben we een concreet plan met requirements en deliverables waarmee je meerdere partijen in de markt kan benaderen.

“Professionele, proactieve en creatieve ondersteuning, goede reactiesnelheid en sympathieke gesprekspartner.”

Marianne Mak - Communicatieadviseur van Ons Tweede Thuis
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Onze WordPress Consultants adviseren jouw over het gebruik van de juiste koppelingen

Koppelingen

Naast de tempaltes & functionaliteiten gaan we met je kijken naar welke koppelingen er gemaakt moeten worden. Wordt er bijvoorbeeld met een Customer Relationship System (CRM) gewerkt? Of een Applicant Tracking System (ATS)? Of een e-mail marketing tool? Ongeacht met welk systeem je werkt, onze WordPress consultants hebben veel ervaring met het adviseren over koppelingen. Door de juiste koppelingen uit te denken zorgen wij ervoor dat jullie uiteindelijk zo min mogelijk handmatig website aan de website hebben. Die tijd kunnen jullie dan weer in de core business investeren.

Bekijk onze koppelingen

Als output krijg jij van onze WordPress consultants een complete briefing

Het eindresultaat

De output van een WordPress consultancy traject bij ons is een helder document waar jouw project duidelijk in beschreven staat. Een helder overzicht van templates, functionaliteiten & eventuele koppelingen inclusief requirements en deliverables zodat jij dit naar elke partij een de markt kan sturen!

“Een bureau dat proactief meedenkt, afspraken nakomt en pragmatisch werkt. Erg tevreden over onze samenwerking!”

Lianne Boot - Online Marketeer van HandicapNL
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Thomas Kroese CEO

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.