WordPress ontwikkelaars

WordPress development Utrecht

Ahoy! Welkom bij Stuurlui: hét WordPress development bureau uit het hart van Nederland. Ons kantoor bevindt zich op de moderne Campus Werkspoor, de creatieve hub in Utrecht, van waaruit wij WordPress development doen voor opdrachtgevers uit heel Nederland. 

Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in WordPress development en bouwen daarom enkel in dit cms. Hierdoor kennen we het van binnen en van buiten! Onze ervaren bemanning helpt je graag bij het bedenken, bouwen en beheren van jouw website.

Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress development op maat

WordPress development op maat

Bij Stuurlui is WordPress development altijd maatwerk. Of je nu een corporate onderneming bent, overheid of een goed doel: we weten precies welke oplossing bij jouw organisatie past. Dat komt doordat we al jarenlang werken voor een grote diversiteit aan grote en kleine opdrachtgevers uit heel Nederland. 

Doordat we ruim 550 websites beheren, hebben we niet alleen kennis van WordPress development, maar ook van veel verschillende markten. Uiteraard is iedere organisatie anders. Daarom werken we graag met jullie samen: jullie als inhoudelijk expert van jullie organisatie en markt, wij als WordPress expert.

WordPress op maat laten maken

Ons WordPress development proces

We starten altijd met een persoonlijk gesprek waarin vragen aan bod komen als: wat is het doel van je website? Wie is je doelgroep? Waar zit deze in de customer journey? We weten dat er veel komt kijken bij website development. Daarom helpen wij je het overzicht te behouden.

Strategie

De kick-off is meestal bij ons op kantoor in Utrecht. Het heeft de vorm van een brainstorm, zodat we zoveel mogelijk informatie verzamelen. Op basis daarvan maken we een wireframe: een functioneel ontwerp van jullie nieuwe site. Door eerst te focussen op het skelet van jullie website, zorgen we voor een logische opbouw en daarmee een goede gebruiksvriendelijkheid.

Strategie

Design

Zodra de structuur van de site staat, gaan onze designers aan de slag. Op basis van jullie huisstijl ontwerpen we een aantal pagina templates voor jullie site. Deze stemmen we af en verfijnen we samen, tot we een definitief websiteontwerp hebben, waar onze WordPress developers mee aan de slag kunnen.

Design

Development

Zodra het ontwerp gereed is, gaat de fase van WordPress development van start. Onze eigen, ervaren WordPress developers werken aan het realiseren van jouw site. Omdat zij werken vanuit Utrecht, is rechtstreeks contact of overleg bij vragen heel eenvoudig. Het meeste contact hebben jullie echter het gehele proces met je eigen projectmanager, die planning, budget en voortgang bewaakt. 

Development

Wij werken o.a. voor:

Wordpress development Utrecht - WordPress training

Uitbreiden en aanpassen altijd mogelijk

Met de oplevering van je nieuwe website begint het voor jou pas echt. We zorgen dat je altijd gemakkelijk zelf de inhoud kunt wijzigen en raden je ook aan om dit te doen! Om te zorgen dat je weet hoe, geven we jouw beheerders en redacteuren een uitgebreide WordPress training. 

Het toevoegen van nieuwe content is erg belangrijk. Je bouwt er je website mee uit. Daarmee wordt deze steeds interessanter en relevanter voor jouw doelgroep en zal deze steeds beter gevonden worden.

WordPress development Utrecht - samen monitoren

Doorlopend WordPress development

Samen monitoren we of de website doet wat hij moet doen. Grote kans dat voortschrijdend inzicht zorgt voor nieuwe doelen en nieuwe functionele eisen aan je website. Onze manier van WordPress development zorgt ervoor dat we je website altijd uit kunnen breiden met extra functionaliteiten.

Doorontwikkelen kan bij ons op twee manieren. Structureel, of incidenteel, door jouw wens te bespreken met jouw vaste projectmanager. In het laatste geval bepalen we samen wat nodig is en plannen we het werk in. De structurele manier is met doorlopend WordPress development. In periodieke sprints werken we aan jullie wensen voor doorontwikkeling. Die houden jullie continu bij in een lijstje. Met het team bepalen we gezamenlijk de prioriteiten en wordt iedere sprint iets nieuws (door)ontwikkeld!

Meer over doorontwikkelen

Stuurlui support

Uitstekende Support

Minstens zo belangrijk als goede WordPress development, is goede WordPress support. Daarom is dit al sinds onze oprichting één van onze speerpunten. Onze support medewerkers zijn net zo ervaren als onze developers en kunnen daardoor snel problemen oplossen, of vragen beantwoorden. Vragen die bij ons vóór 16.00 uur gesteld zijn, worden nog dezelfde dag inhoudelijk beantwoordt. Mede daardoor is support één van de best beoordeelde afdelingen van Stuurlui!

Meer over support

We zijn overgestapt naar een nieuwe webbouwer, Stuurlui. Al vanaf de eerste kennismaking hadden wij het idee dat dit de samenwerking kon zijn die we zochten. We wilden een no nonsens bureau die begrijpt dat een ziekenhuis net even anders werkt dan veel andere organisaties. We hebben de samenwerking tot nu toe als zeer prettig ervaren. Stuurlui doet wat is afgesproken, de lijnen zijn kort, de samenwerking prettig en we zijn erg blij met de resultaten.

Lianne Captain - Sr. Marketing en Communicatie Adviseur van Haaglanden Medisch Centrum
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Meest gebruikte CMS ter wereld

WordPress is het grootste Content Management Systeem (CMS) van de wereld. Ruim veertig procent van de websites is gebouwd met het platform. Voordeel hiervan is dat veel mensen het kennen en dat ook jouw beheerders of redacteuren waarschijnlijk al eens met WordPress hebben gewerkt. Een ander voordeel van deze grootte, is dat WordPress een actieve community heeft die het platform verder doorontwikkelt en veilig houdt.

WordPress is open source

WordPress is een open source CMS. Dat betekent dat iedereen de software gratis mag gebruiken. De tegenhanger hiervan is een closed source systeem. Meestal is dit door één bedrijf gemaakt, dat zelf exclusief met dat systeem werkt. Bouw je een site met open source software zoals WordPress, dan kan iedere WordPress developer ter wereld jouw site in principe ‘overnemen’ qua beheer. Zeker wanneer de site is geprogrammeerd volgens de internationale codestandaard voor WordPress waar Stuurlui mee werkt. Hierdoor zit je nooit aan één leverancier vast. 

(Bijna) alles kan

WordPress mag dan ooit begonnen zijn als blogplatform, inmiddels is het zoveel meer dan dat! Vrijwel alles kan met WordPress. Van enorme content platforms, tot een intranet, corporate of recruitmentwebsite. De flexibiliteit van het systeem is gigantisch. En wat niet standaard in WordPress kan, is meestal toe te voegen met een plugin of API-koppeling.

Gemakkelijk doorontwikkelen

Je kunt de inhoud aanpassen naar behoefte, en technisch gezien kun je jouw website voortdurend verbeteren. Met WordPress is het eenvoudig om nieuwe functies toe te voegen, aanpassingen door te voeren of verbeteringen aan te brengen zodra je website live staat.

Bekijk meer voordelen van WordPress in ons blog!

Wat is WordPress

iso-featured

Veiligheid

Bij Stuurlui hechten we veel waarde aan de beveiliging van onze websites. We hebben o.a. onze ISO27001 certificering gehaald. ISO27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Zowel op bedrijfs-, server-, als op applicatieniveau hebben we voorzorgsmaatregelen getroffen om de kans op een hack, ransomware of datalek te minimaliseren. Ga je met ons in zee, dan kan je ervan uitgaan dat je data zeer goed beschermd is.

We zijn trots op deze certificaten en awards

4.8
Digitale toegankelijkheid 2023

Toegankelijkheid

In Nederland zijn er zes miljoen mensen die behoefte hebben aan een toegankelijke website. Dit zijn o.a. (kleuren)blinden, slechtzienden, lichamelijk gehandicapten, laaggeletterden, dyslectici, doven en slechthorenden. Als je geen rekening houdt met deze doelgroepen bij website development, begrijpen zij jouw website misschien niet. Bij Stuurlui weten we hoe je toegankelijke websites ontwikkelt en hoe je voldoet aan de wet die digitale toegankelijkheid vanaf 2025 verplicht. 

Meer over digitale toegankelijkheid

Voorbeeld van de technische SEO checklist

Performance en SEO

Website development kan niet meer zonder te letten op SEO en performance. Bij Stuurlui bouwen we websites die altijd aan alle standaarden van Google voldoen. We zorgen dat de technische SEO-elementen helemaal in orde zijn. Niet alleen de inhoud is tegenwoordig belangrijk voor Google. Google scoort gebruiksvriendelijke websites ook steeds hoger. Technische SEO gaat daarom vaak over de performance van je website. Denk aan de tijd die het duurt voor een pagina laadt. Een volledige checklist op het gebied van technische SEO kan je vinden via onderstaande button.

Bekijk onze Technische SEO checklist

Betrouwbare, nette code

Zelf zal je het niet altijd doorhebben, maar onze WordPress developers in Utrecht bouwen altijd op basis van de nieuwste talen en standaarden voor code. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de beste en snelste basis voor je website hebt. We zijn voortdurend bezig onszelf verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met Javascript trainingen, maar ook door bijvoorbeeld het Drempelvrij Keurmerk voor toegankelijke websites te behalen.

Onze stack

Wat is low code

Low code WordPress development

Sinds 2023 hebben we binnen Stuurlui een aparte afdeling voor low code WordPress development. Bij deze vorm van WordPress development bouwen we websites met zo min mogelijk maatwerk code. Op basis van een set veelgebruikte blokken, bouwen we jouw website in korte tijd modulair op met bestaande en volledig doorontwikkelde techniek. Hierdoor creëren we eenvoudig, snel en relatief goedkoop een nieuwe campagnewebsite of (sub)site voor een merk of evenement.

Meer over Low-code

★★★★★ Onlangs heb ik voor een Amerikaanse klant een website laten bouwen via de lowcode WordPress-omgeving van Stuurlui. Ik ben zeer tevreden met hun diensten. Stuurlui is een professionele organisatie met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een nette afhandeling. De medewerkers (Dylan, Roderick) zijn zeer kundig en goed bereikbaar, en komen meestal met een antwoord op dezelfde dag. Kortom, wij zijn erg tevreden met het proces en met de nieuwe website!Iris S.Iris S. ★★★★★ Bedankt Stuurlui! Jullie hebben een prachtige site neergezet. De samenwerking liep heel gestructureerd, waardoor het proces soepel verliep. Ook na livegang zijn we erg tevreden en worden we goed geholpen met onze vragen.Combo E.Combo E. ★★★★★ Stuurlui heeft onze nieuwe website gebouwd. Onze wensen zijn op een aantal vlakken heel specifiek.Stuurlui heeft uitstekend werk geleverd. We konden goede afspraken maken, welke goed werden nagekomen.Met name veel dank aan Tim van de Merkt.Karst D.Karst D. ★★★★★ De lancering van onze nieuwe website van Holland Tender Partners is uitstekend begeleid door Stuurlui. Bedankt Tim van de Merkt voor de prettige samenwerking en jouw hulp. Top!MarcMarc ★★★★★ We zijn erg blij met onze samenwerking met Stuurlui. Onze nieuwe website is ontzettend mooi geworden en het proces verliep snel en efficiënt. Ze denken echt met je mee. De WordPress builder van Stuurlui werkt fijn, overzichtelijk en gemakkelijk. Ook is de klantenservice snel en de medewerkers zijn erg vriendelijk.Support Conscious C.Support Conscious C. ★★★★★ We zijn ontzettend blij met onze samenwerking met Stuurlui. Begin 2023 zijn we gestart met het project voor onze nieuwe corporate website waar zij ons het gehele proces hebben geadviseerd en geïnspireerd om tot het beste en meest passende eindresultaat te komen. We kijken uit naar een vervolg met Stuurlui, want ook na oplevering van de website blijven zij betrokken voor support en te blijven optimaliseren.HoppenbrouwersHoppenbrouwers ★★★★★ Bij Stuurlui weet je precies waar je aan toe bent. Aanpakkers die weten waar ze het over hebben, met je meedenken, waarmaken wat ze zeggen en zichtbaar plezier hebben in hun werk.Irene van D.Irene van D. ★★★★★ Fijne samenwerking, snel schakelen, goed bereikbaar en krijg snel antwoord op vragen. Zeer tevreden.Alma S.Alma S. ★★★★★ Zeer tevreden over de expertise en samenwerking met Stuurlui! Met Ellips hebben we een nieuwe website gelanceerd in WordPress. Het project is vlekkeloos verlopen. Duidelijke communicatie, waardoor er geen discussies zijn. Echt een verademing. Speciale dank naar Minke Kroon, Kehly van der Heijden en Marcel van Ginkel voor de prettige samenwerking.Adriaan V.Adriaan V. ★★★★★ We hebben door Stuurlui een webshop laten ontwikkelen voor de Study Support die we aanbieden voor studenten aan Tilburg University. De samenwerking is vanaf het begin heel soepel verlopen, al onze vragen werden snel beantwoord en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Iedere collega is vriendelijk en doet oprecht zijn of haar best om je vooruit te helpen.Een hele fijne ervaring met een mooie website als resultaat!MAK Mentorship System - Supported by A.MAK Mentorship System – Supported by A. ★★★★★ Stuurlui heeft ons heel goed en professioneel geholpen met het creëren van onze website ! De manier van werken en als organisatie feedback kunnen geven is laagdrempelig, handig en snel. Het contact met de professionals van Stuurlui is gemakkelijk en duidelijk! We zijn heel blij met hun hulp en expertise en kijken uit naar een lange samenwerking met hen!SSNB - Sportservice N.SSNB – Sportservice N. ★★★★★ Voor de ontwikkeling van de nieuwe company website van Action waren we op zoek naar een partij die in korte tijd een goede basis voor de website neer kon zetten met onze visual identity daarin verwerkt. Stuurlui bleek hierin een hele goede partner en we hebben dan ook in 6 weken tijd samen een goede basis neergezet voor company.action.com. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en blij met het eindresultaat om vervolgens de website zelf gemakkelijk verder uit te kunnen bouwen.Lynnet L.Lynnet L. ★★★★★ We werken nu ruim een jaar samen met Stuurlui en zijn heel tevreden. Ze denken met je mee, geen vraag is teveel en komen met leuke en creatieve oplossingen. Ze zijn een betrouwbare, hands-on partij die met je meedenkt en je ontzorgt met al je wordpress problemen. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken.Pauline W.Pauline W. ★★★★★ De samenwerking met Stuurlui verloopt soepel en. volgens afspraak. Het eindresultaat mag er wezen en bij support werken echt toppers. Wij zijn tevreden!Brokking V.Brokking V. ★★★★★ Stuurlui’s staff is super friendly, and they always try and find a solution with you. They’re very nice to work with!Stella P.Stella P. ★★★★☆ Stuurlui denkt met ons mee en reageert snel en adequaat. Resultaat is een mooie, goed werkende website.onstweedethuisonstweedethuis ★★★★★ Voor de nieuwe website van Agterberg Bedrijven hebben wij Stuurlui uitgekozen omdat wij verrassende websites van hen gezien hadden. Het resultaat is een duidelijke en overzichtelijke website agterberg.com die door ons gemakkelijk te onderhouden is. De bereikbaarheid van Stuurlui is ook in Coronatijd zeer goed en vragen worden snel beantwoord.Madeleine Van N.Madeleine Van N. ★★★★★ Stuurlui denkt goed met je mee. Wij hadden meerdere websites nodig, allemaal in een andere taal. Stuurlui heeft ons hierbij geadviseerd en de websites voor ons gebouwd. In 1 omgeving kunnen we nu snel en gemakkelijk navigeren tussen de websites. Na het bouwen van de website staan ze elke dag voor je klaar voor al je vragen en aanpassingen. Een fijne en snelle service!Global T.Global T. ★★★★★ Supersnelle service. Host al lange tijd bij ze. Eigenlijk nooit problemen en als er iets is binnen een paar minuten opgelost. Geen reden om hier weg te gaan dus:)Tom K.Tom K. ★★★★★ Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Stuurlui. Stuurlui heeft ons goed begeleid met de opstart van onze nieuwe website. Ik kan op de achtergrond veel zelf beheren, en als ik een vraag heb wordt dit telkens erg snel beantwoord en opgepakt.Roy C.Roy C. ★★★★★ Voor het opzetten van de nieuwe huisstijlwebsite van Alzheimer Nederland hebben we samengewerkt met Stuurlui. Een erg professionele partij met verstand van zaken. Het hele traject verliep erg gestructureerd en volgens planning. De designs die werden opgeleverd, waren verrassend goed. Wat ik ook een plusplunt vind, is dat Stuurlui proactief advies geeft op basis van kennis en ervaring, en niet gewoon letterlijk doen wat je zegt/vraagt. Wijzigingen werden erg servicegericht en snel opgepakt. Na het bouwen kom je altijd weer zaken tegen die toch net anders werken dan je gedacht had. Fijne partij om mee samen te werken!Mariël van D.Mariël van D. ★★★★★ Een fijne club mensen waar je goed mee kunt schakelen! Stuurlui denkt creatief mee met goede en budgetvriendelijke oplossingen. We hebben samen met Stuurlui onze websites vernieuwd, een omvangrijk project, en dat ging op een heel prettige manier. Ze hebben voor de Natuur en Milieufederaties een stevig bouwwerk neergezet waar we de komende jaren mee vooruit kunnen. En niet onbelangrijk: het is binnen het vooraf afgesproken budget gerealiseerd. Vijf sterren verdienen ze ook zeker met de snelle service, heldere communicatie en goede dienstverlening bij troubleshooting.Natuur en M.Natuur en M. ★★★★★ Sinds we bij het Nibud Stuurlui hebben ‘ontdekt’ keren we steeds naar ze terug voor nieuwe projecten. Dit bureau werkt projectmatig, is creatief en doet altijd een extra stap om een oplossing of een planning mogelijk te maken. Heel fijn!Rita Z.Rita Z. ★★★★★ Wij werken met PuurEvents.nl sinds eind 2018 prettig samen met Stuurlui. Hans, Sjoerd, Regien, Huub, Dave en alle anderen van Stuurlui denken met je mee en zorgen voor een snel en goed resultaat!Rene Z.Rene Z. ★★★★★ Vanaf augustus is Stuurlui de online partner van Brokking Vloerkledenspecialist.nl en we hebben hier direct al plezier van mogen hebben. Goede, snelle service en duidelijk echte WordPress experts. Een goede start van onze samenwerking.Maartje K.Maartje K. ★★★★★ Met Stuurlui samen werken is werkelijk een feest. Ze begrijpen goed wat de wensen zijn, denken mee en komen met eigen ideeën. De website die ze voor mij ontwikkeld hebben en onderhouden voldoet aan alle gestelde eisen en was binnen de afgesproken tijd klaar. Toppers!Eddy M.Eddy M. ★★★★☆ De samenwerking met Stuurlui verloopt goed en soepel. Snelle service bij problemen en ze komen met goede oplossingen.Inmiddels zijn we 8 maanden verder en zijn we nog steeds tevreden over de samenwerking en expertise van Stuurlui. Wekelijks is er meerdere keren contact en worden we altijd snel, zorgvuldig en deskundig te woord gestaan en geholpen.BIJ12BIJ12 ★★★★☆ Prachtige locatie op de oude Werkspoorkathedraal. Prima café bij de entree voor goede koffie of een lunch gerecht.Arco V.Arco V. ★★★★★ Altijd snel reageren en altijd behulpzaam. Bij stuurlui denken ze met je mee en samen kijken we hoe zij het beste kunnen helpen. Kortom een fijne samenwerking!Anne-Berit H.Anne-Berit H. ★★★★★ Het bedrijf Stuurlui heeft voor ons een website gerealiseerd van A tot Z.We zijn heel blij met het resultaat en de communicatie tijdens de hele traject tot en oplevering.Ook na de oplevering hebben we goede ervaringen en zijn we gestart met het aanvullen van nieuwe functies aan de website.Hamid N.Hamid N. ★★★★★ Stuurlui doet de hosting en het onderhoud van mijn website Xportwise. Ook heb ik hen ingeschakeld voor het doorontwikkelen van de website. Het is prettig samenwerken met Stuurlui: ze zijn kundig, oplossingsgericht, goed bereikbaar, snel en kunnen ook communiceren met niet-ict’ers.Linda van den B.Linda van den B. ★★★★★ Van design tot realisatie van een nieuwe website: bij Stuurlui ben je aan het goede adres! Een fijne partij om mee samen te werken.Vrienden UMC U.Vrienden UMC U.js_loader

Ga in zee met de grootste WordPress ontwikkelaars uit Utrecht!

Wil jij samenwerken met échte WordPress experts? Kies dan voor WordPress development door Stuurlui: hét webbureau uit Utrecht met volle focus op WordPress

Stuurlui Online Marketing
Campus Werkspoor
Nijverheidsweg 16 A
3534 AM, Utrecht
KVK: 64746496

ahoy@stuurlui.nl
030 227 4000

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.