Ervaren WordPress ontwikkelaars

WordPress development te Utrecht

Bij Stuurlui hebben we 34 verschillende specialisten in dienst die WordPress ademen. Dit varieert van WordPress developers tot ervaren projectmanagers die je door het project heen loodsen. Wij hebben een professionele support desk die jouw vragen die voor 16:30 gesteld zijn dezelfde dag beantwoord. Samen hebben onze ontwikkelaars meer dan 35 jaar ervaring met WordPress en meer dan 350 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief &
oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bel of mail ons

Ahoy@stuurlui.nl
030 227 4000

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

WordPress development - we gaan altijd eerst om tafel om jouw doelstellingen te bespreken

WordPress development op maat

Bij Stuurlui bouwen we WordPress websites op maat. Of je nu groot MKB bent of een  corporate, we weten precies welke oplossing bij jouw bedrijf past. We starten altijd met een persoonlijk gesprek waarin vragen aan bod komen als: Wat is het doel van je website? Wie is je doelgroep? Waar in de customer journey zitten deze? We weten dat er veel bij een website komt kijken. Wij helpen je het overzicht te behouden.

Bekijk hier onze werkwijze!

We zijn trots op deze certificaten en awards

4.8
Onze-ervaren-WordPress-ontwikkelaars-kunnen-je-goed-adviseren

WordPress ontwikkelaars met veel ervaring

Door onze ruime ervaring op het gebied van WordPress development kunnen we niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie en adviseren en pro-actief met voorstellen komen. Zo werken we samen aan een website waarmee jij je doelen kunt behalen.

Ons werk

Waar we trots op zijn

Winnaar Website van het Jaar 2022 in de categorie Food & Beverages: UitPaulinesKeuken
UitPaulinesKeuken

Winnaar Website van het Jaar 2022 in de categorie Food & Beverages: UitPaulinesKeuken

Read more about this project
Nieuwe websites Brandweer Nederland
Brandweer

Nieuwe websites Brandweer Nederland

Read more about this project
Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress
Strukton

Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress

Read more about this project
Website partner Miele
Miele

Website partner Miele

Read more about this project
Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer
Kwekkeboom

Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer

Read more about this project
Wereldwijde WordPress multisite voor Shell Global Outpost Services
Shell

Wereldwijde WordPress multisite voor Shell Global Outpost Services

Read more about this project

Gespecialiseerde teams

Ons team van WordPress ontwikkelaars levert consequente code die krachtig, efficiënt en veilig is. Wij werken aan elk aspect van WordPress, inclusief thema’s en plug-ins, applicaties, API integraties en platformontwikkeling. Als jij het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen.

Veilig en stabiel

WordPress development is speelveld wat sterk blijft groeien. Dit maakt het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Wij weten precies welke plugins veilig zijn, goed werken en waar goede support op wordt geleverd. Wij zorgen dat jouw WordPress website niet in een ‘lock’ kan komen, doordat niemand met onze code kan werken. Onze WordPress ontwikkelaars werken volgens de best practices van de branche, en blijven onszelf daarin ontwikkelen. Wij blijven zo dicht mogelijk bij de standaarden van WordPress zodat je een duurzame, schaalbare installatie krijgt die klaar is voor de toekomst.

De backend van de websites die wij bouwen is volledig afgestemd op de wensen van onze eindklanten. We zorgen dat het gebruiksvriendelijk is, en dat je controle hebt over wie welke rechten heeft. Daarnaast voorzien we in het onderhoud van je website zodat je zeker weet dat alles up to date is en goed blijft werken.

We zijn overgestapt naar een nieuwe webbouwer, Stuurlui. Al vanaf de eerste kennismaking hadden wij het idee dat dit de samenwerking kon zijn die we zochten. We wilden een no nonsens bureau die begrijpt dat een ziekenhuis net even anders werkt dan veel andere organisaties. We hebben de samenwerking tot nu toe als zeer prettig ervaren. Stuurlui doet wat is afgesproken, de lijnen zijn kort, de samenwerking prettig en we zijn erg blij met de resultaten.

Lianne Captain - Sr. Marketing en Communicatie Adviseur van Haaglanden Medisch Centrum
113 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Onze ervaren WordPress developers kunnen API's bouwen van- en naar externe systemen

Ervaren met technisch complexe projecten

Bij Stuurlui hebben we veel ervaring met technisch complexe projecten. Sterker nog, wij zijn gek op projecten waarbij we high end ontwikkeling inzetten. Voor een breed scala aan opdrachtgevers hebben onze WordPress ontwikkelaars diverse complexe koppelingen gerealiseerd naar externe systemen.

Bekijk hier onze API koppelingen

WordPress development bij Stuurlui - Conversie op alle apparaten

Conversie op mobiel en tablet

Al onze websites zijn volledig responsive, ze schalen mee met ieder beeldformaat (mobiel, tablet, desktop, etc). Dit betekent dat de bezoeker van jouw website op ieder apparaat een optimale gebruikservaring heeft. Onze bemanning heeft veel ervaring met conversie op mobiele apparaten. Ze weten welke elementen ze weg moeten laten en welke juist uitgelicht moeten worden om de bezoeker op ieder device precies de juiste informatie op de juiste plek te geven.

Wij werken o.a. voor:

Uitbreiden en aanpassen altijd mogelijk

Met de oplevering van je nieuwe website begint het voor jou pas echt. We zorgen dat je altijd gemakkelijk zelf de content kunt wijzigen en raden je ook aan om dit te doen. Het toevoegen van nieuwe content is erg belangrijk. Je bouwt er je website mee uit, wordt zo steeds interessanter en relevanter voor jouw doelgroep en zal steeds beter gevonden worden. Samen monitoren we of de website doet wat hij moet doen. Grote kans dat voortschrijdend inzicht je ertoe beweegt nieuwe doelen te stellen en nieuwe functionele eisen aan je website te stellen. Onze manier van WordPress development zorgt ervoor dat we deze altijd uit kunnen breiden met extra functionaliteiten.

De gemeente Den Haag heeft bij Stuurlui al diverse WordPress websites laten maken. Doordat we zo tevreden zijn over de samenwerking zien we Stuurlui op dit moment als een preferred supplier. Ze luisteren goed naar de wens, denken mee, komen met oplossingen en pakken projecten professioneel op. Hierdoor is het eindresultaat altijd van hoge kwaliteit. Ook is het fijn dat ze goed bereikbaar zijn en snel reageren op (spoed)vragen.

Dennis Dzialiner - Senior online projectadviseur van Gemeente den Haag
113 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent WordPress development

Gebruik van de nieuwste talen en standaarden

Zelf zal je het niet altijd door hebben, maar onze WordPress ontwikkelaars bouwen altijd op basis van de nieuwste talen en standaarden. Zo gebruiken we PHP8, HTML5 en CSS3. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de beste en snelste basis voor je website hebt.

Onze WordPress developers zijn voortdurend bezig zichzelf verder te ontwikkelen. Ze doen kennis op in de diepte met bijvoorbeeld Javascript trainingen, maar ook in de breedte door bijvoorbeeld het Drempelvrij keurmerk te behalen. Onze WordPress ontwikkelaars hebben inmiddels ook veel kennis vergaard over het bouwen van toegankelijke websites.

Onze WordPress ontwikkelaars hebben veel ervaring met het ontwikkelen van digitaal toegankelijke websites

Toegankelijk WordPress development

In Nederland zijn er 6.141.000 mensen (bron) die behoefte hebben aan een toegankelijke website. Dit zijn o.a. (kleuren)blinden, slechtzienden, lichamelijk gehandicapten, laaggeletterden, dyslectici, doven en slechthorenden. Zie de afbeelding hiernaast om te zien hoeveel mensen je website niet kunnen begrijpen indien deze niet toegankelijk is. Bij Stuurlui hebben we ruime ervaring met toegankelijk WordPress development. Op deze pagina vind je meer informatie omtrent de wetgeving, werkwijze en onderzoek.

Stuurlui is een organisatie die bestaat uit enthousiaste mensen met een goed oor voor klantbelang en klantwensen. Voor Jantje Beton hebben zij twee projectsites opgeleverd binnen planning en conform de wensen. Vragen werden snel beantwoord en opmerkingen ter harte genomen. Een fijne partij om mee samen te werken!

Marjolein Valk - Marketingcommunicatieadviseur van Jantje Beton
113 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Voorbeeld van de technische SEO checklist

Websites die aan alle standaarden van Google voldoen

Bij Stuurlui bouwen we websites die aan alle standaarden van Google voldoen. De vindbaarheid van jouw website is anno 2022 niet meer weg te denken uit je marketing- en communicatielandschap. Ons team van WordPress ontwikkelaars besteedt veel aandacht aan het optimaliseren voor technische SEO doeleinden. Dit varieert van een uitstekende Google PageSpeed score tot het toevoegen van Structured Data zodat je website opvalt in de zoekresultaten. Een volledige checklist op het gebied van technische SEO kan je vinden via onderstaande button.

Bekijk hier de technische SEO checklist!

ISO9001 het kwaliteitsmanagementsysteem wat we met Stuurlui gebruiken

Kwaliteit

Het borgen kwaliteit voor onze klanten is één van de speerpunten van ons bedrijf. We hebben onze ISO9001 certificering gehaald, dit is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen, vanuit de norm doen we o.a. eenmaal per een klanttevredenheidsonderzoek en pakken we de feedback vanuit klanten op.

Op technisch vlak schenken we ook veel aandacht aan kwaliteit. Zo voeren we tijdens het bouwproces op verschillende momenten een Quality Assurance Audit uit. De website wordt getoetst d.m.v. de volgende tools:

Op die manier borgen we dat alle websites die we opleveren van het hoogste kwaliteitsniveau zijn wat wij kunnen behalen.

ISO 27001 de internationaal geldende norm op het gebied van informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging

Bij Stuurlui hechten we heel veel waarde aan de beveiliging van onze websites. We hebben onze ISO27001 certificering gehaald. ISO27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Zowel op bedrijfsniveau, als op serverniveau, als op applicatieniveau hebben we voorzorgsmaatregelen getroffen om de kans op een hack, ransomware aanval of datalek zoveel mogelijk te minimaliseren. Als je met ons in zee gaat, kan je ervanuit gaan dat je data zeer goed beschermd is.

Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bel of mail ons

Ahoy@stuurlui.nl
030 227 4000

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag