Stuurlui

WordPress development
te Utrecht

Bij Stuurlui hebben we 26 verschillende specialisten in dienst die WordPress ademen. Dit varieert van WordPress developers tot ervaren projectmanagers die je door het project heen loodsen. Wij hebben een professionele support desk die jouw vragen die voor 16:30 gesteld zijn dezelfde dag beantwoord. Samen hebben onze ontwikkelaars meer dan 35 jaar ervaring met WordPress en meer dan 350 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief &
oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

WordPress webdevelopment - we gaan altijd eerst om tafel om jouw doelstellingen te bespreken

WordPress webdevelopment
op maat

Bij Stuurlui bouwen we WordPress websites op maat. Of je nu groot MKB bent of een  corporate, we weten precies welke oplossing bij jouw bedrijf past. We starten altijd met een persoonlijk gesprek waarin vragen aan bod komen als: Wat is het doel van je website? Wie is je doelgroep? Waar in de customer journey zitten deze? We weten dat er veel bij een website komt kijken. Wij helpen je het overzicht te behouden.

Certificaten en awards

4.8
Onze-ervaren-WordPress-ontwikkelaars-kunnen-je-goed-adviseren

Ontwikkelaars met veel WordPress ervaring

Door onze ruime ervaring op het gebied van WordPress development kunnen we niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie en adviseren en pro-actief met voorstellen komen. Zo werken we samen aan een website waarmee jij je doelen kunt behalen.

Wil je een nieuwe WordPress website laten maken? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie!

Ons werk

Waar we trots op zijn

Nieuwe websites brandweer
Brandweer

Nieuwe websites brandweer

Read more about this project
Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress
Strukton

Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress

Read more about this project
Doorontwikkeling en beheer UitPaulinesKeuken
UitPaulinesKeuken

Doorontwikkeling en beheer UitPaulinesKeuken

Read more about this project
Website partner Miele
Miele

Website partner Miele

Read more about this project
Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer
Kwekkeboom

Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer

Read more about this project
Wereldwijde WordPress multisite voor Shell Global Outpost Services
Shell

Wereldwijde WordPress multisite voor Shell Global Outpost Services

Read more about this project

Gespecialiseerde teams

Ons team van ervaren ontwikkelaars levert consequente code die krachtig, efficiënt en veilig is. Wij werken aan elk aspect van WordPress-ontwikkeling, inclusief thema’s en plug-ins, applicaties, API integraties en platformontwikkeling. Als jij het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen.

Veilig en stabiel

WordPress development is speelveld wat sterk blijft groeien. Dit maakt het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Wij weten precies welke plugins veilig zijn, goed werken en waar goede support op wordt geleverd. Wij zorgen dat jouw WordPress website niet in een ‘lock’ kan komen, doordat niemand met onze code kan werken. Onze WordPress ontwikkelaars werken volgens de best practices van de branche, en blijven onszelf daarin ontwikkelen.

De backend van de websites die wij bouwen is volledig afgestemd op de wensen van onze eindklanten. We zorgen dat het gebruiksvriendelijk is, en dat je controle hebt over wie welke rechten heeft. Daarnaast voorzien we in het onderhoud van je website zodat je zeker weet dat alles up to date is en goed blijft werken.

“Voor diverse maatwerk WordPress development projecten werk ik naar volle tevredenheid samen met Stuurlui. Weet je wat je wilt? Wil je het in WordPress? Dan kunnen zij het bouwen. Daarnaast hebben ze uitgebreide kennis van SEO en SEA waardoor de site na oplevering ook gaat doen wat een goede site moet doen. Gevonden worden en converteren.”

Jelle Drijver - Mega Exposure
110 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
API koppeling-zonder-bg

Ervaren met technisch
complexe projecten

Bij Stuurlui hebben we veel ervaring met technisch complexe projecten. Sterker nog, wij zijn gek op projecten waarbij we high end WordPress development inzetten. Voor een breed scala aan opdrachtgevers hebben onze ontwikkelaars diverse complexe WordPress koppelingen gerealiseerd naar externe systemen.

Bekijk hier onze API koppelingen

WordPress webdevelopment bij Stuurlui - Conversie op alle apparaten

Conversie op mobiel en
tablet

Al onze websites zijn volledig responsive, ze schalen mee met ieder beeldformaat (mobiel, tablet, desktop, etc). Dit betekent dat de bezoeker van jouw website op ieder apparaat een optimale gebruikservaring heeft. Onze WordPress ontwikkelaars hebben veel ervaring met conversie op mobiele apparaten. Ze weten welke elementen ze weg moeten laten en welke juist uitgelicht moeten worden om de bezoeker op ieder device precies de juiste informatie op de juiste plek te geven.

Wij werken o.a. voor:

Uitbreiden en aanpassen altijd mogelijk

Met de oplevering van je nieuwe website begint het voor jou pas echt. We zorgen dat je altijd gemakkelijk zelf de content kunt wijzigen en raden je ook aan om dit te doen. Het toevoegen van nieuwe content is erg belangrijk. Je bouwt er je website mee uit, wordt zo steeds interessanter en relevanter voor jouw doelgroep en zal steeds beter gevonden worden. Samen monitoren we of de website doet wat hij moet doen. Grote kans dat voortschrijdend inzicht je ertoe beweegt nieuwe doelen te stellen en nieuwe functionele eisen aan je website te stellen. Onze manier van WordPress development zorgt ervoor dat we deze altijd uit kunnen breiden met extra functionaliteiten.

“Stuurlui heeft voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation binnen een recordtempo een mooie website gemaakt waar we heel erg blij mee zijn.
Goede communicatie, snelle reacties, altijd aardig en meedenkend; top! Hele fijne samenwerking gehad. Ik zou Stuurlui zeker aanraden aan anderen.”

Caroline van der Heide - Communicatieadviseur van Antoni van Leeuwenhoek Foundation
110 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent WordPress webdevelopment

Gebruik van de nieuwste
talen en standaarden

Zelf zal je het niet altijd door hebben, maar onze WordPress ontwikkelaars bouwen altijd op basis van de nieuwste talen en standaarden. Zo gebruiken we PHP7, HTML5 en CSS3. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de beste en snelste basis voor je website hebt.

Onze WordPress developers zijn voortdurend bezig zichzelf verder te ontwikkelen. Ze doen kennis op in de diepte met bijvoorbeeld Javascript trainingen, maar ook in de breedte door bijvoorbeeld het Drempelvrij keurmerk te behalen. Onze WordPress ontwikkelaars hebben inmiddels ook veel kennis vergaard over het bouwen van toegankelijke websites.

Toegankelijkheid3

Toegankelijk WordPress development

In Nederland zijn er 6.141.000 mensen (bron) die behoefte hebben aan een toegankelijke website. Dit zijn o.a. (kleuren)blinden, slechtzienden, lichamelijk gehandicapten, laaggeletterden, dyslectici, doven en slechthorenden. Zie de afbeelding hiernaast om te zien hoeveel mensen je website niet kunnen begrijpen indien deze niet toegankelijk is. Bij Stuurlui hebben we ruime ervaring met toegankelijk WordPress development. Op deze pagina vind je meer informatie omtrent de wetgeving, werkwijze en onderzoek.

Stuurlui is een organisatie die bestaat uit enthousiaste mensen met een goed oor voor klantbelang en klantwensen. Voor Jantje Beton hebben zij twee projectsites opgeleverd binnen planning en conform de wensen. Vragen werden snel beantwoord en opmerkingen ter harte genomen. Een fijne partij om mee samen te werken!

Marjolein Valk - Marketingcommunicatieadviseur van Jantje Beton
110 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Wat kost een WordPress website?

Hier is geen eenduidig antwoord op. Wij bouwen websites op maat. Onze WordPress ontwikkelaars gaan met jou om tafel zitten om samen tot een strategie, design en functioneel plan te komen. Hierin geven we aan hoeveel tijd we bezig zijn per onderdeel van dit plan. Zo krijg je een transparant en eerlijk beeld van de kosten van jouw nieuwe website.

Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag