Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

WordPress maatwerk

Op zoek naar een specifiek thema, plug-in of externe koppeling met jouw WordPress website? Stuurlui heeft 350+ WordPress websites in beheer & 17 WordPress specialisten in dienst die je graag met jouw vraagstuk verder helpen. Lees hieronder meer!

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg
WordPress maatwerk - plugin ontwikkeling door Stuurlui
Wave

Bestaande plug-in gebruiken of laten ontwikkelen?

WordPress beschikt over een grote database met allerhande plug-ins. Zo zijn er veel gratis versies waarmee je van alles kan doen. Wat zijn de nadelen hiervan?

  • Ze voldoen vaak maar tot 80% aan jouw eisen;
  • Technisch gezien zit de software slecht in elkaar;
  • Op lange termijn wordt de plug-in niet doorontwikkeld waardoor je o.a. een beveiligingsrisico loopt.

Daarom leveren wij vaak in plaats van deze plug-ins, WordPress maatwerk plugins die aan jouw eisen voldoen. Voordeel hiervan is, dat wij alle invloed hebben op hoe de plug-in werkt en welke styling er aan de voorkant van de website getoond wordt. Mochten hier aanpassingen voor nodig zijn, is dat ook geen probleem.

Heel tevreden over de samenwerking met Stuurlui. Ze zijn goed bereikbaar en handelen snel. Over nieuwe verzoeken wordt altijd vooraf goed na- en meegedacht. Zowel technisch en inhoudelijk zeer sterk.

- Vivian Videler, Marketeer bij Top of Minds
71 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5
Wave

WordPress koppelingen met externe software

WordPress is dusdanig opgebouwd dat het heel makkelijk is om verbindingen te leggen met andere bestaande tools die op het web te vinden zijn. Omdat deze systemen vaak heel specifiek voor elke klant zijn ingericht is het van belang dat de koppeling tussen de website en de externe partij zo vlekkeloos mogelijk gaat.

Of het nu gaat om een koppeling tussen Mailchimp zodat gebruikers zich kunnen inschrijven bij een specifieke lijst, binnen een specifiek segment en in een zelf gekozen categorie, of het inschieten van een nieuwe gebruiker bij Webpower met zijn/haar eigen voorkeuren voor informatie stromen, of het aanmaken van een account, contact en facturatie profiel binnen Salesforce, wij verzorgen het voor je.

Ben je op zoek naar een partij die een koppeling tussen WordPress en een ander systeem moet maken, neem dan gerust even contact met ons op.

Samen met de klant een WordPress koppeling goed afstemmen

Wij werken o.a. voor:

Wave

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Bekijk ook onze andere diensten:

Stuurlui Online Marketing Wij verkopen geen onzin
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Bezoek ons

Campus Werkspoor
Nijverheidsweg 16
3534 AM, Utrecht