WordPress API koppelingen

Bij Stuurlui hebben we 21 verschillende specialisten in dienst die WordPress ademen. Wij hebben een professionele support desk die jouw vragen dezelfde dag beantwoordt (zolang ze voor 16:30 gesteld zijn). Samen hebben we meer dan 35 jaar ervaring met WordPress en meer dan 350 WordPress websites in onderhoud. Dagelijks zijn we bezig het ontwikkelen van complexe WordPress oplossingen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de WordPress API koppelingen die we voor onze klanten gebouwd hebben.

Let op: Wij bouwen alleen koppelingen in op websites die wij zelf hosten & onderhouden, anders kunnen wij over de technische werking van de website incl. koppeling geen volledige verantwoordelijkheid nemen.

WordPress - Salesforce koppeling voor Handicap NL
Handicap NL

WordPress - Salesforce koppeling

Met een groot aantal formulieren in de website, was de wens er om de inzendingen vanuit Gravity Forms direct in te schieten in het CRM pakket Salesforce. Door middel van periodieke meetings waarbij alle partijen aanwezig zijn, werd de WordPress – Salesforce koppeling gerealiseerd waardoor er veel handmatig werk geautomatiseerd is!

WordPress - Pivoton koppeling voor UBN uitzendbureau
UBN uitzendbureau

WordPress - Pivoton koppeling

Een vacaturebank met honderden vacatures wordt compleet gevuld vanuit het externe vacaturesysteem Pivoton. Dit wordt gedaan zodat er niet op twee plekken de vacature beheerd hoeft te worden. Binnen WordPress kunnen deze vacatures wel verrijkt worden met SEO teksten en pakkende beelden. Zo versterkt de koppeling het einddoel: de vacature zo aantrekkelijk mogelijk voor de gebruiker. Het doel van deze WordPress – Pivoton koppeling ligt dus bij het efficiënt beheren van de vacatures.

Heerlijk werken met Stuurlui (Dave & Minke, bedankt!). Snel schakelen, oplossingsgericht werken, ze doen wat ze beloven, zijn erg goed bereikbaar en eindresultaat (3 websites) wat de verwachtingen overtreft. Een aanrader!

Michiel de Goede - Manager Recruitment van Timber & Building Supplies Holland N.V.
112 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
WordPress - Buckaroo koppeling voor UMC Utrecht
Universitair Medisch Centrum Utrecht

WordPress - Buckaroo koppeling

Het UMC Utrecht heeft het gehele jaar door projecten lopen die buiten de reguliere zorgbudgetten gerealiseerd worden. Om hiervoor toch de nodige financiële steun te krijgen, houden ze van tijd tot tijd acties waarbij mensen geld kunnen doneren. Dit gebeurt middels een de Gravity Form plugin, gekoppeld met de betalingsprovider Buckaroo. Met deze WordPress – Buckaroo koppeling kan men via de website een donatie doen, eenmalig of periodiek, via verschillende betaalmethodes.

WordPress - Betty Blocks koppeling voor Stockon
Stockon

WordPress - Betty Blocks koppeling

Stockon levert voordelige boodschappen aan huis welke via een handige app te bestellen zijn. De website wordt gebruikt om aan de buitenwereld duidelijk te maken welke dienst ze leveren. Om een ‘sneak preview’ te geven aan de bezoeker, is er een koppeling gemaakt met Betty Blocks om een aantal categorieën aan producten op te halen. Deze worden vervolgens op de website weergegeven. Met deze WordPress – Betty Blocks koppeling is het assortiment op de website altijd up to date.

WordPress - Webpower koppeling voor Shell Global Outpost
Shell Global Outpost Services

WordPress - Webpower koppeling

De GOS website is een wereldwijde multisite waar informatie met elkaar gedeeld wordt. In de vorm van een online platform en door middel van nieuwsbrieven. Onze samenwerkingspartner Webpower neemt hierbij het beheer op zich genomen voor het versturen van de nieuwsbrieven aan de verschillende segmenten. Hierbij wordt er goed rekening gehouden met de AVG wetgeving en wordt er per losse locatie een RSS-feed opgebouwd die door Webpower uitgelezen en verwerkt wordt. Door deze WordPress – Webpower koppeling komen de nieuwsbrieven geautomatiseerd bij de juiste mensen terecht.

WordPress - Bullhorn Connexys koppeling voor Timber and Building Supplies Holland
TABS Holland

WordPress - Connexys koppeling

TABS Holland omvat inmiddels al een groot aantal bedrijven waaronder PontMeyer en Jongeneel. De websites maken gebruik van een en het zelfde beheersysteem omdat ze zijn opgezet als een WordPress Multisite. Voor elk van deze bedrijven zijn er vacatures die beheert worden via het Bullhorn Connexys CRM.

Bullhorn Connexys is een wereldwijd een van de bekendste CRM recruitment pakketten. Dit systeem bevat hele uitgebreide rapportages, emailings, beheeromgevingen en gebruiksvriendelijke workflows. Door middel van een WordPress – Connexys koppeling zorgen we ervoor dat alle inzendingen van de website automatisch in het CRM worden geschoten.

Stuurlui is een organisatie die bestaat uit enthousiaste mensen met een goed oor voor klantbelang en klantwensen. Voor Jantje Beton hebben zij twee projectsites opgeleverd binnen planning en conform de wensen. Vragen werden snel beantwoord en opmerkingen ter harte genomen. Een fijne partij om mee samen te werken!

Marjolein Valk - Marketingcommunicatieadviseur van Jantje Beton
112 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
WordPress - Mailchimp koppeling voor Vrijwilligershuis Nieuwegein
Vrijwilligershuis Nieuwegein

WordPress - Mailchimp koppeling

Voor dé website van- en voor vrijwilligers uit Nieuwegein hebben we een WordPress – Mailchimp koppeling gerealiseerd. Een grote vacaturebank met veel organisaties en bijbehorende vrijwilligers die samen met elkaar communiceren via dit platform. De website is continue in ontwikkeling waarbij de bezoekers van de website op de hoogte gehouden worden middels een nieuwsbrief. Omdat de klant zelf de wens heeft om deze nieuwsbrieven te sturen, wordt Mailchimp ingezet. Een heel gebruiksvriendelijk en intuïtief systeem voor het opzetten van nieuwsbrieven. De koppeling zorgt ervoor dat mensen die zich aangemeld hebben voor de nieuwsbrief, automatisch in Mailchimp terecht komen.

WordPress - Otys koppeling voor Vijverberg interim-juristen
Vijverberg Juristen

WordPress - OTYS koppeling

Vijverberg Juristen is een kantoor met breed aanbod aan HR-adviseurs en juridische professionals. Ze beschikken over een groot aantal vacatures binnen deze sectoren en gebruiken hiervoor OTYS om niet alleen hun vacatures maar ook de binnenkomende sollicitaties te beheren. Door een goede samenwerking met OTYS is er een samenwerking tot stand gebracht tussen het beheersysteem OTYS en WordPress. Vacatures worden gesynchroniseerd met WordPress zodat altijd het meest recente aanbod op de website staat. Met deze WordPress – OTYS koppeling hoeft de klant dus slechts op één plek de vacatures te beheren, in plaats van twee.

“Vlotte realisatie van project voor de Landelijke Huisartsen Vereniging. Flexibele aanpak, deskundig advies, prettig om mee samen te werken.”

Diederick Meinen - Landelijke Huisartsen Vereniging
112 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
WordPress - PostNL koppeling voor Clean Nutrition
Clean Nutrition

WordPress - PostNL koppeling

Clean Nutrition levert A-kwaliteit supplementen die mensen op een gezonde manier helpen hun doel te bereiken in combinatie met trainingsadvies, voedingsadvies en supplementen advies. Dit is de high traffic webshop van Joel Beukers.

Voor Clean Nutrition hebben we 2 koppelingen met PostNL gebouwd. De eerste koppeling is voor Post NL Pak je Gemak, waarbij o.b.v. je adresgegevens de dichtstbijzijnde PostNL ophaallocaties worden ingeladen. De tweede koppeling is dat de bestellingen vanuit WordPress periodiek worden doorgeschoten naar het PostNL verzendsysteem waardoor het verzendproces volledig geautomatiseerd en Clean Nutrition hier geen omkijken meer naar heeft.

WordPress-Promeva-koppeling-voor-ICCO
ICCO

WordPress - Promeva koppeling

ICCO helpt boeren en kleine ondernemingen om te groeien.

Voor ICCO hebben een koppeling met Promeva gebouwd. Promeva is een project management tool for ontwikkelingshulporganisaties gefocust op monitoring en evaluatie. De project die in Promeva staan zijn rechtstreeks gekoppeld aan de website en worden ingeladen aan de voorkant. Als ICCO een update doorvoert in Promeva, dan wordt dit direct op de website getoond.

WordPress-Hubspot-koppeling-voor-Stroomversnelling
Stroomversnelling

WordPress - Hubspot koppeling

Stroomversnelling werkt toe naar een CO2-neutrale woonomgeving. Stroomversnelling werkt samen met haar leden actief aan de kwaliteit van de energietransitie.

Voor Stroomversnelling hebben Hubspot aan de website gekoppeld. Formulieren worden aangemaakt vanuit Hubspot en getoond in de juiste stijl op de website. Ze komen alle formulierinzendingen op de juiste plek terecht en kunnen deze door Stroomversnelling makkelijk opgevolgd worden.

WordPress-Zonatlas-koppeling-voor-Solunar
Solunar

WordPress - Zonatlas koppeling

Solunar is een installateur van zonnepanelen.

Voor Solunar hebben we een koppeling gebouwd met Zonatlas. Zonatlas heeft een complete database van alle daken in Nederland, en hoe geschikt deze zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Door middel van een API hebben we de data van Zonatlas gekoppeld aan de website van Solunar. Hierdoor kan de gebruiker van de website makkelijk een postcode check uitvoeren en krijgt deze direct terug of het dak geschikt is en hoeveel hij/zij eraan kan verdienen.

Het bedrijf Stuurlui heeft voor ons een website gerealiseerd van A tot Z. We zijn heel blij met het resultaat en de communicatie tijdens de hele traject tot en oplevering. Ook na de oplevering hebben we goede ervaringen en zijn we gestart met het aanvullen van nieuwe functies aan de website.

Hamid Nourani - Directeur van Solunar
112 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
WordPress-Bizzomate-koppeling-voor-Tulpenfonds
Tulpenfonds

WordPress - Bizzomate koppeling

Tulpenfonds is een innovatie aanbieder van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Het Tulpenfonds biedt tegen een betaalbare premie en met hulp bij herstel vanaf dag 1 een oplossing.

Voor de website van Tulpenfonds hebben we een koppeling gerealiseerd met Bizzomate. Op basis van de ingevoerde gegevens op de website berekent Bizzomate een profiel. Dit profiel wordt teruggeschoten naar de website en kan getoond worden aan de bezoeker.

Staat jou WordPress API koppeling er niet tussen?

Staat jou WordPress API koppeling er niet tussen?

Geen probleem. WordPress heeft door middel van haar REST API uitstekende mogelijkheden om te koppelen met andere systemen. We zoeken graag voor je uit of we de API koppeling kunnen realiseren. Let op: Wij bouwen alleen koppelingen in op websites die wij zelf hosten & onderhouden, anders kunnen wij over de technische werking van de website incl. koppeling geen volledige verantwoordelijkheid nemen. Neem contact op met ahoy@stuurlui.nl of bel met 030 22 74 000

Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel of mail ons

Ahoy@stuurlui.nl
030 227 4000

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag